Ortalamam kötü mü?

Matematiğini arttırsan süper not bu. Ben lise hayatım boyunca herhangi sınavdan 75 üstü görebileceğimi zannetmiyorum . (daha yeni başladık ama hayırlısı.)

Lise 1 çok kolaydır orta okulun devamı gibidir. 10.sınıf zorlar çünkü yeni konular ve derinlemesinedir? 11.sınıf 10'un deva mıdır ama özellikle alan seçtiğin için rahatlarsın. 12.sınıfta zaten YKS derdinden kafanı kaldıramazsın okulda zorlamaz seni bedavadan geçersin devamsızlık affı vs ile.

Meslek lisesi için bilmiyorum fakat Anadolu ve fen liseleri için zorunlu tarih dersi var artı olarak okulun belirlediği 2. yabancı dil dersi var.

Bende Anadolu lisesinde okudum eşit ağırlıktım ama ne fen gördüm ne de 2. yabancı dil.

Maalesef artık devamsızlık affı kalktı yeni bakanın yeni modelinde öğrenci okula gelmek zorunda 12 bile olsa. Gelmezse 1 saat sosyal sorumluluk projesi yapmali her 1 gün için 1 saat.

Bende Anadolu lisesinde okudum eşit ağırlıktım ama ne fen gördüm ne de 2. yabancı dil.

Hocam hem sayısal hem ea hem sözeller için 2 saat tarih dersi var diye biliyorum. Arkadaş sayısalcı zaten fen olması normal.

Hocam sayısalcıyım fakat okulda her dersin sınavını oluyoruz coğrafya dışında.

Hocam sayısal seçmenize rağmen niye İngilizce dersi var? Çok garip
Sorunuzu da cevaplarsak, bence matematik dışındakiler güzel, matematikte yapamadıklarınıza ve zorlandıklarınıza daha çok çalışmanız yararlı olur, girecekleriniz içinse başarılar bu arada.
Ve ortalamanız genel anlamda kötü değil.

Nasıl İngilizce görülmez acaba? Fen liselerinde dahi görülüyor daha doğrusu ders var ama etüt yapılıyor genelde İngilizce hocasına bağlı olarak 2 saat görülebilir.

Nasıl İngilizce görülmez acaba? Fen liselerinde dahi görülüyor daha doğrusu ders var ama etüt yapılıyor genelde İngilizce hocasına bağlı olarak 2 saat görülebilir.
Buralarda bildiğim kadarıyla pek yok. Konumdan konuma değişiyor sanırım.

Matematiğin diğer sınavlarından iyi alırsanız, sözlüler de iyi olursa rahat toparlar.

Matematik bayağı etkiler bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…