Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 26 Mart 2021 #22 2 şişe su 1 laptop 1 mouse yığınla ders kitabı.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 26 Mart 2021 #23 Bilgisayar var. Başka önemli bir şey yok. Gravax06 dedi: Bazen anime kızları ile takılıyorum. Ailem anime kızları gerçek değil diyor ama gerçek, ben inanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan
Bilgisayar var. Başka önemli bir şey yok. Gravax06 dedi: Bazen anime kızları ile takılıyorum. Ailem anime kızları gerçek değil diyor ama gerçek, ben inanıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan
V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #24 Yanımda toplanmamış bir yatak ve masamda yıllar önce yediğim krakerlerin fosilleri var.
Syeux Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2.634 Çözümler 9 26 Mart 2021 #25 Umutcengz dedi: Hava çok soğuk, evde soğuk, yorgan altından çıkamıyorum, e böyle de uykum geliyor. Ama uyursam uyku sorunları başlayacak, aynı kafadayız... Genişletmek için tıkla... Aslında öyle değil evde çok iyi zaman geçirebiliyorum. Bundan dolayı zaman kaybetmemek için uyumuyorum.
Umutcengz dedi: Hava çok soğuk, evde soğuk, yorgan altından çıkamıyorum, e böyle de uykum geliyor. Ama uyursam uyku sorunları başlayacak, aynı kafadayız... Genişletmek için tıkla... Aslında öyle değil evde çok iyi zaman geçirebiliyorum. Bundan dolayı zaman kaybetmemek için uyumuyorum.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #26 Enes 12 dedi: Nasıl bir ortamda yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Anti animeciler grubunda anime izleyenlere sallıyoruz. Kızgınlar için teşekkürler .
Enes 12 dedi: Nasıl bir ortamda yaşıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Anti animeciler grubunda anime izleyenlere sallıyoruz. Kızgınlar için teşekkürler .
Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 26 Mart 2021 #27 Beyaz bir masa üstünde laptop ve soğutucusu, garip bir şişe, mause, kalemler, iki üç pena, piller ve gamepad var önündeki sandalyede de ben varım.
Beyaz bir masa üstünde laptop ve soğutucusu, garip bir şişe, mause, kalemler, iki üç pena, piller ve gamepad var önündeki sandalyede de ben varım.
LAglace Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 4.140 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS Dual RX 6600 8 GB | CPU: Ryzen 5 5600 | RAM: Crucial Ballistix 2x8 GB 3000 MHz | Anakart: Gigabyte B450M-S2H | SSD: Samsung NVMe 980 PRO 1 TB | ADATA SU800 128 GB | HDD: WD Caviar Blue 1 TB | Seagate 500 GB | PSU: EVGA 500W 80+ Bronze | Monitör: AOC 24G2U | Acer KG221Q | Phanteks P400A Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #28 İş yerinde küçük bir depo odasında bir masa ve bir PC'm var, sabahtan akşama kadar burada duruyorum ve sıkılıyorum
İş yerinde küçük bir depo odasında bir masa ve bir PC'm var, sabahtan akşama kadar burada duruyorum ve sıkılıyorum
Heroxira1 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 898 Çözümler 2 26 Mart 2021 #29 HalePlace dedi: Anti animeciler grubunda anime izleyenlere sallıyoruz. Kızgınlar için teşekkürler . Genişletmek için tıkla... Animelerin dizilerden farkı yok ki neden sallıyorsunuz
HalePlace dedi: Anti animeciler grubunda anime izleyenlere sallıyoruz. Kızgınlar için teşekkürler . Genişletmek için tıkla... Animelerin dizilerden farkı yok ki neden sallıyorsunuz
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.353 Çözümler 9 26 Mart 2021 #30 Duvarlar falan var, sabahları dertleşiyoruz, akşamları efkarlanıyoruz beraber. Sağ olsunlar hep desteklerler beni, noodle falan yeriz, takılıyoruz ya işte beraber.
Duvarlar falan var, sabahları dertleşiyoruz, akşamları efkarlanıyoruz beraber. Sağ olsunlar hep desteklerler beni, noodle falan yeriz, takılıyoruz ya işte beraber.