Ortamlarda istenmiyorum

Abiniz bile olsa istenmediğin ortamda durma. Onlarla olmak zorunda değilsin, zaten zor zamanında sana yardım ediyor. Darlayıp bunaltma bence, illa onlarla olacak değil, başka insanlar bul.

hala daha insanları sık sık aramaya devam ediyorsan kusura bakma ama yapabileceğimiz bir şey olduğunu düşünmüyorum. kendin yaratmışsın bu durumu
Düşüncelerinize katılıyorum ayrıca bir yerde bir plan yapılıyorsa hiç ben de gelebilir miyim yada gelmek istiyorum demem karşıdaki kişilerin tutumu çok önemli onlar sizi davet etsin.
Bir de sık sık arama mevzusuda sıkıntı önemli bir konu varsa mesaj yazıp müsait olunca geri dönüş yapabilir misiniz ? gibisinden söylemek daha mantıklı arka arkaya arayıp insanları bıktırmamak lazım.

@poyriho yine bıraktım aramayı insanlara karşı. Yine arıyorum fakat eskisi kadar değil.

Mesela günde kaç kez arıyordunuz eskiden, şimdi kaç kez arıyorsunuz?

Düşüncelerinize katılıyorum ayrıca bir yerde bir plan yapılıyorsa hiç ben de gelebilir miyim ya da gelmek istiyorum demem karşıdaki kişilerin tutumu çok önemli onlar sizi davet etsin.

Arkadaşın etrafındaki insanlar öyle kişiler ki onlar davet etmekten çok kaçıyorlar etrafından. Bu yüzden olumlu bir şey diyemeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@poyriho tam hesaplamadım ama yaptığım pakette 1000 dakika konuşma var. Ancak yarısı bile bitmiyor. Zaten hemen kapatmak için bir bahane buluyorlar. Değer veren kısa konuşsa bile yetiyor. Yarım saat vakit ayırdıkları bile oluyor. Ama dediğim gibi yaptığım paket hiç bitmedi.

hocam artık günde kaç kere aradıysanız sizden kaçmaya çalışıyorlar

Önüme denk geleni. İlgi istiyorum.

Ayrıca, bakalım sonu ne olacak.
İşte sorunun bu bana göre. Fazla ilgi çekmeye, sevilmeye çalışıyorsun (ki bunun nedeninin de ilgi azaldığında terk edileceğini düşünüp daha fazla ilgi istemen olduğunu düşünüyorum). Sürekli ilgi çekmeye çalışman karşındakini senden uzaklaştıracaktır.
Sana birkaç tavsiyem olacak:
İnsanları aramayı azalt, sadece gerekli olduğunda ara. Aramak yerine mesaj gönderebilirsin. Şahsen ben aranmayı sevmem, aranmak yerine mesaj atılması çok daha makbule geçer.
Hobi edin. Hobi edinirsen hakkında konuşabileceğin ilginç konuların olur.
Yalnız zaman geçir. Kendi kendinle zaman geçirebilmenin nasıl bir nimet olduğunu öğren, bu sayede dışarıdan gelecek onaylara bu kadar bağlı olmazsın.

Felsefeye, kitaplara ilgin varsa Schopenhauer, Nietzsche, Kierkegaard okuyabilirsin, bu konulara değinirler.
Dostoyevsky'den İnsancıklar ve Yeraltından Notlar'ı da tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…