M Monamina Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 489 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #1 İyi akşamlar arkadaşlar. 75- 80 puan almak için hangi derslerden kaç doğru gereklidir? Nasıl çalışmalıyız?
İyi akşamlar arkadaşlar. 75- 80 puan almak için hangi derslerden kaç doğru gereklidir? Nasıl çalışmalıyız?
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #2 Ben 75'i iki ay çalışarak yaptım ama bir yer tutmadı. Matematik tarih odaklı çalışsan yeter.
I ibrahimelsalvador Femtopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #3 Coderman128 dedi: Ben 75'i iki ay çalışarak yaptım ama bir yer tutmadı. Matematik tarih odaklı çalışsan yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de 75 puana ihtiyacım var tam olarak kaçar net yaptınız hangi derslerden? Bir de hangi derslere çalıştınız.
Coderman128 dedi: Ben 75'i iki ay çalışarak yaptım ama bir yer tutmadı. Matematik tarih odaklı çalışsan yeter. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de 75 puana ihtiyacım var tam olarak kaçar net yaptınız hangi derslerden? Bir de hangi derslere çalıştınız.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #4 ibrahimelsalvador dedi: Hocam benim de 75 puana ihtiyacım var tam olarak kaçar net yaptınız hangi derslerden? Bir de hangi derslere çalıştınız. Genişletmek için tıkla... Tarih matematik türkçe odaklı çalıştım genel olarak. Ama matematiğe daha fazla abanmak gerek.
ibrahimelsalvador dedi: Hocam benim de 75 puana ihtiyacım var tam olarak kaçar net yaptınız hangi derslerden? Bir de hangi derslere çalıştınız. Genişletmek için tıkla... Tarih matematik türkçe odaklı çalıştım genel olarak. Ama matematiğe daha fazla abanmak gerek.
I ibrahimelsalvador Femtopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #5 Coderman128 dedi: Tarih matematik Türkçe odaklı çalıştım genel olarak. Ama matematiğe daha fazla abanmak gerek. Genişletmek için tıkla... Netlerinizi söyler misiniz hocam?
Coderman128 dedi: Tarih matematik Türkçe odaklı çalıştım genel olarak. Ama matematiğe daha fazla abanmak gerek. Genişletmek için tıkla... Netlerinizi söyler misiniz hocam?