Bir arkadaşım bu sene ortaöğretim KPSS'ye girmiş ve 91 almış. Aynı zamanda üniversite tercihi de yapmış. Planı hem çalışıp hem de okumak. Sizlere sorum böyle bir şey yapılabilir mi? Yani hem devlette çalışacağım, çıkışta derslere gideceğim. Yasal engel var mıdır? Yani mesailer zaten 8-5 bunu biliyoruz. Dersler de atıyorum öğlen 1'de başlıyor. O zaman ne oluyor tam olarak?
2. öğretim yazar, çakışmadan işini halleder. Yada çok nadir ancak, hocalar ile görüşüp devamsızlık yazılmamasını ister, sadece ders çalışma işi de ona kalır. Bu duruma yasal olarak bir engel yok.
2. öğretim yazar, çakışmadan işini halleder. Yada çok nadir ancak, hocalar ile görüşüp devamsızlık yazılmamasını ister, sadece ders çalışma işi de ona kalır. Bu duruma yasal olarak bir engel yok.
Teşekkür ederim. Eğitim kalitesi değişiyor mu acaba 2. öğretimde ? Bir de 2. öğretimciler işten öğlen 3'te çıkıyor diye bir şey duydum, acaba doğru mu?
Teşekkür ederim. Eğitim kalitesi değişiyor mu acaba 2. öğretimde ? Bir de 2. öğretimciler işten öğlen 3'te çıkıyor diye bir şey duydum, acaba doğru mu?
Çalıştığın kuruma göre çıkış saatin ayarlanabilir. Örgün okurken çalışman pek mümkün olmak neredeyse her gün ders olacak ve sen her gün gidemezsin. İkinci öğretimi tercih edersin hocalar zaten aynı olacak. Tek harç ödemen gerekir.