K Kratos34 Femtopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ocak 2022 #1 7. sınıftayım sınıfımı değiştirebilir miyim? Şu anki sınıfım pek bana uygun değil.
F Fatih Sultan Mehmet9 Picopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #2 Parayla herşeyi çözersin tanıdığın varsada olur ama bunlar olmazsa değiştiremezsin.
Furkann7 Femtopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 46 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Futbolcu/Tarihçi/Siyasetçi 26 Ocak 2022 #3 Tabii. Müdürünle konuş. Muhtemelen seni başkalarına yönlendirecektir yardımcısına falan. Halledersin. Ha olmazsa okul değiştir veya açığa geç. Ben öyle yaptım mutluyum. Ve şu an 11. sınıfım açıktayım.
Tabii. Müdürünle konuş. Muhtemelen seni başkalarına yönlendirecektir yardımcısına falan. Halledersin. Ha olmazsa okul değiştir veya açığa geç. Ben öyle yaptım mutluyum. Ve şu an 11. sınıfım açıktayım.
enes_yldrm_1 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.876 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #4 Evet ama ben de ortaokuldayken değiştirmeye çalıştığımda hiç oralı olmamışlardır aylardır uğraşmama rağmen.
Evet ama ben de ortaokuldayken değiştirmeye çalıştığımda hiç oralı olmamışlardır aylardır uğraşmama rağmen.
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.717 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #5 Kratos34 dedi: 7. sınıftayım sınıfımı değiştirebilir miyim? Şu anki sınıfım pek bana uygun değil. Genişletmek için tıkla... Müdürle konuşursa ailen evet.
Kratos34 dedi: 7. sınıftayım sınıfımı değiştirebilir miyim? Şu anki sınıfım pek bana uygun değil. Genişletmek için tıkla... Müdürle konuşursa ailen evet.
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 26 Ocak 2022 #6 Sebepleri ile birlikte ebeveynlerine ve öğretmenlerine danışırsan bir imza kadar kolay bir şey.
K Kratos34 Femtopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ocak 2022 #7 286313 dedi: Sebepleri ile birlikte ebeveynlerine ve öğretmenlerine danışırsan bir imza kadar kolay bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim sınıf keko kaynıyor maalesef o yüzden düşünüyorum bir de üst sınıflara daha iyi hocalar giriyor sebep olarak ne söylemem gerekir. enes_yldrm_1 dedi: Evet ama ben de ortaokuldayken değiştirmeye çalıştığımda hiç oralı olmamışlardır aylardır uğraşmama rağmen. Genişletmek için tıkla... O tarz şeyler değişiyor hocam. Fatih Sultan Mehmet9 dedi: Parayla her şeyi çözersin tanıdığın varsa da olur ama bunlar olmazsa değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Rüşvet mi vereyim? Son düzenleme: 26 Ocak 2022
286313 dedi: Sebepleri ile birlikte ebeveynlerine ve öğretmenlerine danışırsan bir imza kadar kolay bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim sınıf keko kaynıyor maalesef o yüzden düşünüyorum bir de üst sınıflara daha iyi hocalar giriyor sebep olarak ne söylemem gerekir. enes_yldrm_1 dedi: Evet ama ben de ortaokuldayken değiştirmeye çalıştığımda hiç oralı olmamışlardır aylardır uğraşmama rağmen. Genişletmek için tıkla... O tarz şeyler değişiyor hocam. Fatih Sultan Mehmet9 dedi: Parayla her şeyi çözersin tanıdığın varsa da olur ama bunlar olmazsa değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Rüşvet mi vereyim?