miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.581 Makaleler 3 Çözümler 32 21 Haziran 2025 #11 merhabaufaklik dedi: İstese ayarlar zaten ben uğraşmam ama istemiyor. Genişletmek için tıkla... Kadınsan yapacak bir şey yok o zaman. Yaşın itibarıyla bir yerde çalışamazsın kendi kafana göre.
merhabaufaklik dedi: İstese ayarlar zaten ben uğraşmam ama istemiyor. Genişletmek için tıkla... Kadınsan yapacak bir şey yok o zaman. Yaşın itibarıyla bir yerde çalışamazsın kendi kafana göre.
yusufselim766 Picopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 661 Çözümler 1 21 Haziran 2025 #12 miçobaba dedi: Kadınsan yapacak bir şey yok o zaman. Yaşın itibarıyla bir yerde çalışamazsın kendi kafana göre. Genişletmek için tıkla... Yaşı ile alakalı olduğunu sanmıyorum ama çevresel faktörler kız çocuklarının çalışması için kesinlikle uygun durumda değil. Dediğiniz gibi; kadınsa yapacak bir şey yok.
miçobaba dedi: Kadınsan yapacak bir şey yok o zaman. Yaşın itibarıyla bir yerde çalışamazsın kendi kafana göre. Genişletmek için tıkla... Yaşı ile alakalı olduğunu sanmıyorum ama çevresel faktörler kız çocuklarının çalışması için kesinlikle uygun durumda değil. Dediğiniz gibi; kadınsa yapacak bir şey yok.
Warn Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 331 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Beyoğlu/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Yazılımcı, Futbolcu, Bodyci 22 Haziran 2025 #13 Hocam mahalledeki dükkanlara sırayla sorun eleman lazımmı diye.