Ortaokul devamsızlık hakkı kaç gün?

ahmet228

Femtopat
Daha fazla  
12 gün özürsüz devamsızlığım var 8. sınıfta kalır mıyım? Ve ortaokulda kalma var mı?

Ortaokulda 20 gün özürsüz devamsızlık hakkınız var, özürlü devamsızlığın bir sınırı yok. Fakat bu sınırı geçince zaten ŞÖK toplanıyor ve sınıfı geçiriyor gene. Veya hocaların devamsızlığını siler uğraşmak istemezlerse. Ortaokulda bırakmazlar kolay kolay merak etme.

Kalmazsın ama belge alamazsın büyük ihtimalle (yanlış olabilir) özürsüz devamsızlık sınırı 10 gün diye biliyorum.

Özürsüz 20 gün ve üzeri olursa sınıfta kalırsınız da ortaokulda, genelde sınıfta bırakmıyorlar. Velinizin konuşması yeterli. İkinci alternatif olarak da devamsızlıklarınızı, özürlü devamsızlığa aktarabilirsiniz.

12 gün özürsüz devamsızlığım var 8. sınıfta kalır mıyım? Ve ortaokulda kalma var mı?

Ya hocam arkadaş 50 özürsüz 12 gün özürlü vardı geçmişti belki sistem değişmiştir bayağı oldu ama sorun yok diye biliyorum.

Ya hocam, arkadaş 50 özürsüz 12 gün özürlü vardı. Geçmişti. Belki sistem değişmiştir, bayağı oldu ama sorun yok diye biliyorum.

Arkadaşınız muhtemelen ŞÖK kararıyla geçmiştir. Ortaokulda öğretmenler, genelde uğraşmak istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…