ahmet228 Femtopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:15 #11 Andy deufresne dedi: 20 gün özürsüz devamsızlık hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Özürlü kaç gün peki bir sınırı var mı?
Andy deufresne dedi: 20 gün özürsüz devamsızlık hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Özürlü kaç gün peki bir sınırı var mı?
DunkelKlang Zeptopat Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:16 #12 ahmet228 dedi: Özürlü kaç gün peki? Bir sınırı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, özürlü devamsızlık için herhangi bir sınır yok. İsterseniz 100 gün olsun, gene kalmazsınız.
ahmet228 dedi: Özürlü kaç gün peki? Bir sınırı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, özürlü devamsızlık için herhangi bir sınır yok. İsterseniz 100 gün olsun, gene kalmazsınız.
A Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.579 Çözümler 42 Yer West Elizabeth Dün 21:16 #13 ahmet228 dedi: Özürlü kaç gün peki bir sınırı var mı? Genişletmek için tıkla... Sınır yok diye biliyorum hocam.
ahmet228 dedi: Özürlü kaç gün peki bir sınırı var mı? Genişletmek için tıkla... Sınır yok diye biliyorum hocam.
DunkelKlang Zeptopat Katılım 2 Aralık 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:17 #14 Andy deufresne dedi: Sınır yok diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Doğru biliyorsunuz, sınır yok. Özürsüz devamsızlık için sınır var.
Andy deufresne dedi: Sınır yok diye biliyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Doğru biliyorsunuz, sınır yok. Özürsüz devamsızlık için sınır var.