Anneannemin rahatsızlığı ve vefatı sonucunda, 12.5 gün devamsızlığım (özürsüz) var. Yaklaşık 1 hafta boyunca bu nedenden ötürü okula gidemedim, bir sorun olur mu?
@LiXR, devamsızlıklarını özürlü olarak yaptılarsa ve sınavlardan geçer not aldılarsa geçerler. Neden olmasın? Ortaokulda kolay kolay bırakmıyorlar. ŞÖK kararı ile öğrencilerin çoğunluğu sınıfını geçiyor.
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanır
www.mevzuat.gov.tr
Buyurun, ilköğretim kurumları yönetmeliğinde bu şekildedir. Konu sahibi arkadaş da ortaokul öğrencisi olduğunu belirtmiş. İlköğretim kurumları yönetmeliğine bakılması gerekir. Lise öğrencileri için de ortaöğretim kurumları yönetmeliği.
Anneannemin rahatsızlığı ve vefatı sonucunda, 12.5 gün devamsızlığım (özürsüz) var. Yaklaşık 1 hafta boyunca bu nedenden ötürü okula gidemedim, bir sorun olur mu?
Ben 8. sınıfım devamsızlığımı 60 falan sanıyordum bir baktım 94 olmuş 8. sınıfsan hocalar bırakmıyor en azından bizim burada öyle kafana takma üstelik 20 gün özürsüz hakkımız olduğu söylensede her sene 30-40 civarı devamsızlık yapsam da şök kararı ile geçirdiler.
Resmî Gazete’de yayımlanan kanunlar, Cumhurbaşkanlığı kararnameleri, yönetmelikler, tebliğler ve diğer düzenleyici idari işlemler tek metin haline getirilir ve güncel olarak yayımlanır
www.mevzuat.gov.tr
Buyurun, ilköğretim kurumları yönetmeliğinde bu şekildedir. Konu sahibi arkadaş da ortaokul öğrencisi olduğunu belirtmiş. İlköğretim kurumları yönetmeliğine bakılması gerekir. Lise öğrencileri için de ortaöğretim kurumları yönetmeliği.
@LiXR, devamsızlıklarını özürlü olarak yaptılarsa ve sınavlardan geçer not aldılarsa geçerler. Neden olmasın? ortaokulda kolay kolay bırakmıyorlar. Şök kararı ile öğrencilerin çoğunluğu sınıfını geçiyor.