6 675078 Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 610 Çözümler 1 16 Ocak 2024 #1 Devamsızlığım kaç günü geçerse belge alamam? Ortaokulum. 8. sınıf. Son hafta okula gitmek istemiyorum, zaten ders işlenmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024
Devamsızlığım kaç günü geçerse belge alamam? Ortaokulum. 8. sınıf. Son hafta okula gitmek istemiyorum, zaten ders işlenmiyor.
Çözüm Particle Cannon 16 Ocak 2024 675078 dedi: Devamsızlığım kaç günü geçerse belge alamam? Ortaokulum. 8. sınıf. Son hafta okula gitmek istemiyorum, zaten ders işlenmiyor. Genişletmek için tıkla... Ortaokulda belge alabilmek için devamsızlık sınırı yok. Lisede vardı o da zaten kaldırıldı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/09/20230908-2.htm (Madde 49)
675078 dedi: Devamsızlığım kaç günü geçerse belge alamam? Ortaokulum. 8. sınıf. Son hafta okula gitmek istemiyorum, zaten ders işlenmiyor. Genişletmek için tıkla... Ortaokulda belge alabilmek için devamsızlık sınırı yok. Lisede vardı o da zaten kaldırıldı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2023/09/20230908-2.htm (Madde 49)
Lyxqre Picopat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mayıs 2024 #11 Akira.exe dedi: Son hafta devamsızlık okula geçmez zaten. 5 devamsızlıktan sonra belge alamazsınız. (belki yanılıyor olabilirim ama yine de 5'i geçmemeye çalışın) Genişletmek için tıkla... 5 ne abi 5 olsa tüm öğrenciler üşüşür meb in önünde ortaokuldan bahsediyoruz lise olsa hadi derim sınırsız maximum belge alamazsın Artı 0 Eksi
Akira.exe dedi: Son hafta devamsızlık okula geçmez zaten. 5 devamsızlıktan sonra belge alamazsınız. (belki yanılıyor olabilirim ama yine de 5'i geçmemeye çalışın) Genişletmek için tıkla... 5 ne abi 5 olsa tüm öğrenciler üşüşür meb in önünde ortaokuldan bahsediyoruz lise olsa hadi derim sınırsız maximum belge alamazsın