Hocam bende gördüm o tipleri . Şimdi sınav olmayalım diyorlar.
Ortaokullar bitince şimdi ilkolullar başlar . Gerçi burada ilkokula giden var mı onu bilemiyoruz ama neyse .
Ben de Kasım ayında oldum sınavları. Sınavlar yapılmadan önceki gün vaka sayısı 9 bin falandı diye hatırlıyorum. Şimdi 15 bini geçti diye biliyorum. Yani farklı farklı demişsin de 1 Mart'ta da yine farklı farklı günlerde oldu. Şahsen ertelenmeli diye düşünüyorum. Online değil de ertelenmeli sadece.
Bir vaka sayısına kadar bir şey demem fakat ciddi artış var.
Hocam bende kasım ayında oldum geçen hafta meslek sınavlarıma girdim. Sizde nasıl bilmiyorum ama her hafta online dersin yanında 7 saat boyunca okulda ders işliyoruz. Biz laf etmezken günde 1 yada 2 saat sınava gidip gelecek olan ortaokullular laf etmemeli.
Hocam bende kasım ayında oldum geçen hafta meslek sınavlarıma girdim. Sizde nasıl bilmiyorum ama her hafta online dersin yanında 7 saat boyunca okulda ders işliyoruz. Biz laf etmezken günde 1 yada 2 saat sınava gidip gelecek olan ortaokullular laf etmemeli.
Ortaokullu kardeşim çalışın hadi yatıyorsunuz habire oyun oynayacağınıza hadi.
Pilot denen çocuk vardı bu konuyu görür şimdi. Yatıyorsunuz diyordu girin bakalım sınava haydi. İtiraz etmeyin bakanımıza.