Ortaokulda 0 olan dersten kalınır mı?

Ortaokulu baştan okursun, memur olamazsın, özel eğitim almaya başlarsın, okuldan atılırsın. Geçmiş olsun.
Kapına polis dayanır, seni içeri alırlar, bi' 10 yıl orada yatar, o arada da eğitim alırsını eklemeyi unuttunuz herhalde. Ben eklemiş olayım.

Bir şey olmaz ancak nasıl 0 aldınız? Böyle derslerde puanlama sisteminden de nefret ediyorum. Hoca beğenmez korkusuyla bir şey yapamıyorsun düzgün. Bizim sınıfta ortalaması 50'nin altında olan bir sürü kişi vardı ancak onlar bile geçti. Sözlüleri en azından yüksek almayı deneyin.

Bir şey olmaz ancak nasıl 0 aldınız? Böyle derslerde puanlama sisteminden de nefret ediyorum. Hoca beğenmez korkusuyla bir şey yapamıyorsun düzgün. Bizim sınıfta ortalaması 50'nin altında olan bir sürü kişi vardı ancak onlar bile geçti. Sözlüleri en azından yüksek almayı deneyin.
Bende teknoloji tasarım dersini daha yeni görmeye başladım ama teknoloji tasarım kadar gereksiz ders yok. Hocaya sordum yapınca n'olacak sanki diye neymiş el becerimiz gelişiyormuş. Zaten ileride soracaklar değil mi el beceriniz iyi midir diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı