Ortaokulda 8 gün devamsızlık sorun olur mu?

yusufkaan845

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şu an 8. sınıftayım ve 8 gün özürsüz devamsızlığım var. Bir sıkıntı olur mu veya sınıfta kalır mıyım? Ya da belge falan alabilir miyim ve devamsızlık kaç gün ortaokulda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 8 gün müdür 10'u geçme dedi sildirtireceğim zaten 10 günü özürlü'ye geçirecekler ortaokul değilim ama seni bilmem.

Yanlış bilgi
Arkadaşlar ben şu an 8. sınıftayım ve 8 gün özürsüz devamsızlığım var. Bir sıkıntı olur mu veya sınıfta kalır mıyım? Ya da belge falan alabilir miyim ve devamsızlık kaç gün ortaokulda?

Ortaokulda istediğiniz kadar yapabiliyosunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, ben ortaokulda kalıyordum zorla geçtim 30 gün devamsızlık hakkınız var 20 özürlü 10 özürsüz yanlış cevap olmuş bu. Malum milli eğitim eskisi gibi değil kalmak kolaylaştı.

Lisede devamsızlıktan kalma var benim ortaokulda 32 devamsızlığım vardı sorun yoktu ortaokulda 90 devamsızlık yapan tanıdıklarımda vardı.

Lisede devamsızlıktan kalma var benim ortaokulda 32 devamsızlığım vardı sorun yoktu ortaokulda 90 devamsızlık yapan tanıdıklarımda vardı.

Özelde miydiniz kanka öyle bir şey yok. Bize verilen bilgi bu şekildeydi ve dediğim gibi zorla geçtim dedim size. puanla değil de kurul ile geçtim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı