mozart14 Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #1 Bir hoca var diyor, bir hoca yok. Devamsızlığım 20 gün arkadaşlar. Ben 20 günü geçersen ŞÖK'e kalıyorsun diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2025
Bir hoca var diyor, bir hoca yok. Devamsızlığım 20 gün arkadaşlar. Ben 20 günü geçersen ŞÖK'e kalıyorsun diye biliyorum.
Çözüm mozart14 13 Haziran 2025 Arkadaşlar mudur yardimcisina sordum, kalma yok zaten bizim okulda. Sağ olun cevaplariniz icin. Mod ekibi benim klayve İngilizce oldugu icin u ile yaziyorum.
Arkadaşlar mudur yardimcisina sordum, kalma yok zaten bizim okulda. Sağ olun cevaplariniz icin. Mod ekibi benim klayve İngilizce oldugu icin u ile yaziyorum.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.279 Makaleler 2 Çözümler 1.515 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #2 Özürlü devamsızlık için bir sınır yok. Özürsüz devamsızlığın sınırı 20 gün. 20 günü geçersen ŞÖK'e kalıyorsun. Artı 0 Eksi
Özürlü devamsızlık için bir sınır yok. Özürsüz devamsızlığın sınırı 20 gün. 20 günü geçersen ŞÖK'e kalıyorsun.
5 551848 Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 653 11 Haziran 2025 #3 Ortaokulda sınıfta kalma diye bir şey yok isteğe bağlı kalabiliyorsun sadece eğer çok devamsızlığın varsa belge vermiyorlar şök'ü bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Ortaokulda sınıfta kalma diye bir şey yok isteğe bağlı kalabiliyorsun sadece eğer çok devamsızlığın varsa belge vermiyorlar şök'ü bilmiyorum.
boşbeleşbirkullanıcı Centipat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 226 Çözümler 3 13 Haziran 2025 #4 551848 dedi: Ortaokulda sınıfta kalma diye bir şey yok isteğe bağlı kalabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Araştırdamda bazı durumlarda kalabiliyormussun mesela çok başarıssınsan şök ile kalabiliyormussun, devamsızlığın (toplam) 30'u geçerse kalıyorsun. Son düzenleme: 12 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
551848 dedi: Ortaokulda sınıfta kalma diye bir şey yok isteğe bağlı kalabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Araştırdamda bazı durumlarda kalabiliyormussun mesela çok başarıssınsan şök ile kalabiliyormussun, devamsızlığın (toplam) 30'u geçerse kalıyorsun.
KS KS mozart14 Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 83 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #5 Arkadaşlar mudur yardimcisina sordum, kalma yok zaten bizim okulda. Sağ olun cevaplariniz icin. Mod ekibi benim klayve İngilizce oldugu icin u ile yaziyorum. Son düzenleme: 14 Haziran 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar mudur yardimcisina sordum, kalma yok zaten bizim okulda. Sağ olun cevaplariniz icin. Mod ekibi benim klayve İngilizce oldugu icin u ile yaziyorum.