Ortaokulda resim dersinden kalınır mı?

LGS'ye çalıştığınız için hocalar insansa anlayışlı olacaktır zaten. En düşük 50 alacağınızı varsayıyorum.

Hocaya bağlı. Kıl biri ise bırakır ama anlayışlıysa en kötü 50 verir.

Kardeşim neden anlamıyorsun ortaokulda resim beden gibi derslerden hoca 50 altı verirse o hocaya çok güzel bir şeyler diyip il eğitim müdürlüğüne şikayet edebilirsin. Şuana kadar ben ortaokulda ne resimden kalanı gördüm nede bedenden. Bana 1 tane resimden kalanı göster dizlerine kapanacağım 'ortaokul'

Ortaokulda kalma yok yusuf tekin blöf yapıyor öğretmenler kurulu aralarında toplanıp konuşarak öğrenciyi geçiriyorlar.

Hiçbir şey diyemezsin hocaya. Kalan illa ki var ama nadir. Nadir olması mümkün olmadığı anlamına gelmiyor.

Ortalaman yüksekse bir şey olmaz düşükse de bir şey olmaz, ortalamayı milim oynatıyor. @897669

Peki OBP ile bir liseye gitmek istersem buna önem veriyorlar mı? Mesela matematik Türkçe gibi derslerim yüksek resimden OBP düşerse zaten resimmiş deyip gecerler mi yoksa almazlar mı?

Bilmiyorsanız konuşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…