Ortaokulda saç yüzünden tehdit edildim

Konuyu aileniz ile konuşun, birtakım sıkıntıları okulun müdürü ve müdür yardımcısı ile çözmeye çalışın.

Çok şikayetçiyseniz MEB'e veya CİMER'e ihbar yapabilirsiniz.
Okuduğunuz okul, devlet okuluysa öğretmen hakkında rahatlıkla soruşturma açılır.

Eğitim
Kendisi zamanında bizi dövmüş, "şerefsiz" demiş, kadınlığı yüceltip erkekleri aşağılamış birisi.
Eğitim

Hocaya eğer böyle devam ederse hukuki yollara başvuracağını söyle. Böyle bir şey yapmaya kimsenin hakkı yok. Tek tip öğrenci isteyen, ateş yakmayı yeni bulmuş mağara insanlarının eğitim verdiğini görünce üzülmemek elde değil.

Makas ile kesmeye çalışıyor.

Çok yaşıyorum maalesef bende. Saçım dağınık ve uzun. Bu yüzden insanlar "Bu nasıl saç?" Falan diyor.

Kim oluyorlar ki öyle birşey yapabiliyorlar. Kesinlikle ailenize şikayet edin.

Cimere şikayet edin ve annenize söyleyin, yaptığı suç.
Devam ederse her şeyini söyleyeceğim zaten. Bir arkadaşımı da hırkasının şapkasını kapadı diye yerde sürükleyip dövmekle tehdit etmişti.
Aynı şeyi bir başkası söylemişti, mahkemelerde sürünürüm yine de yaparım yapacağımı demişti. Götürürse ve bunun yüzünden bana vurursa şikayet edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…