Ortaokulda saç yüzünden tehdit edildim

Devam ederse her şeyini söyleyeceğim zaten. Bir arkadaşımı da hırkasının şapkasını kapadı diye yerde sürükleyip dövmekle tehdit etmişti.
Hala öyle okullar var mı ya? Saça, kapüşona falan karışmalar eskide kaldı sanıyordum.

Devam ederse her şeyini söyleyeceğim zaten. Bir arkadaşımı da hırkasının şapkasını kapadı diye yerde sürükleyip dövmekle tehdit etmişti.
Söyleyin. Böyle kişilerin temizlenmesi gerekiyor. Yaptığı suç.

O ilerizekali insanlari umursuyor musun dostum? Ben de sacimi uzatacagim bunu okudum da, boyle boyle yenelim bunlari Zaten biraz uzadi bakalim daha da motive oldum. Sana soyledigi seyler kirici olsa da takma sinav senende

Neden şikayet etmiyorsunuz ki, tekrar söylüyorum yaptığı suç kanıtlarsanız görevinden bile men edilebilir.

Hiçbir şey olmaz, korkmana da kestirmene de gerek yok. Gerekirse velinle git, velin müdürle veya müdür yardımcısı ile konuşsun. Öğretmenin doğrudan sınıf içinde hakaret ettiğini velin söylesin. Kendi salak görüşleri uğruna lise çağındaki çocukların özgüvenlerini kırıyorlar. Zaten bizim toplumumuzda şöyle bir şey var; kiloluysan buna dikkat çekilmez ama zayıfsan habire zayıf olduğun belirtilir, karşıdaki kişinin bunu zaten bunu durmadan duyduğu düşünülmez. Bu konuda da söylenenlere kulak asma, kilo almak için uğraş.

O ilerizekali insanlari umursuyor musun dostum? Ben de sacimi uzatacagim bunu okudum da, boyle boyle yenelim bunlari Zaten biraz uzadi bakalim daha da motive oldum. Sana soyledigi seyler kirici olsa da takma sinav senende
Ben de gaza geldim, uzun saçlarımı daha da uzatacağım!!

Hala öyle okullar var mı ya? Saça, kapüşona falan karışmalar eskide kaldı sanıyordum.
Eski mezunların bozduğunu düzeltmeye çalışıyoruz işte.
Hocam dediğiniz şeyler çok mutlu ediyor gerçekten, teşekkürler tavsiye için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…