G ghost asd Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Benim matematiğim 50'nin altında, diğer derslerim gayet iyi, ŞÖK'lük bir durum olur mu yoksa sadece belge mi alamıyorum? Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024
Benim matematiğim 50'nin altında, diğer derslerim gayet iyi, ŞÖK'lük bir durum olur mu yoksa sadece belge mi alamıyorum? Yardımcı olur musunuz?
AkorOgrenmeyenİnsan Centipat Katılım 2 Aralık 2023 Mesajlar 803 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Voleybolcu ilçe Yeşilay kulüp başkanı 12 Haziran 2024 #2 ghost asd dedi: Benim matematiğim 50'nin altında diğer derslerim gayet iyi şöklük bir durum olur mu yoksa sadece belge mi alamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Belge alamazsın.
ghost asd dedi: Benim matematiğim 50'nin altında diğer derslerim gayet iyi şöklük bir durum olur mu yoksa sadece belge mi alamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Belge alamazsın.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.338 Çözümler 131 12 Haziran 2024 #3 ghost asd dedi: Benim matematiğim 50'nin altında, diğer derslerim gayet iyi, ŞÖK'lük bir durum olur mu yoksa sadece belge mi alamıyorum? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... ŞÖK'lük bir durum yok, sadece belge alamıyorsun.
ghost asd dedi: Benim matematiğim 50'nin altında, diğer derslerim gayet iyi, ŞÖK'lük bir durum olur mu yoksa sadece belge mi alamıyorum? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... ŞÖK'lük bir durum yok, sadece belge alamıyorsun.
ThePro Kilopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 369 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #4 Yanlış bilgi Belge alamazsın harici bir şey olmaz. ŞÖK dediğin olay lise için geçerli. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024
X xLoL Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #5 Belgeyi dert etme sadece A4 kağıdından ibaret ben hep taktir aldım hiçbir şey değişmedi hayatımda önemli olan ortalama.
Belgeyi dert etme sadece A4 kağıdından ibaret ben hep taktir aldım hiçbir şey değişmedi hayatımda önemli olan ortalama.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.338 Çözümler 131 12 Haziran 2024 #6 ThePro dedi: Belge alamazsın harici bir şey olmaz. ŞÖK dediğin olay lise için geçerli. Genişletmek için tıkla... Hayır, tam tersi; ŞÖK ile geçme olayı sadece ilkokul ve ortaokullar için geçerli. Liselerin kalıp kalmayacağına ŞÖK karar veremez.
ThePro dedi: Belge alamazsın harici bir şey olmaz. ŞÖK dediğin olay lise için geçerli. Genişletmek için tıkla... Hayır, tam tersi; ŞÖK ile geçme olayı sadece ilkokul ve ortaokullar için geçerli. Liselerin kalıp kalmayacağına ŞÖK karar veremez.
7 762954 Centipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 232 Çözümler 1 5 Kasım 2024 #7 Wlixe dedi: ŞÖK'lük bir durum yok, sadece belge alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Maalesef ben geçen sene matematikten kaldım ve ŞÖK e kaldım
Wlixe dedi: ŞÖK'lük bir durum yok, sadece belge alamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Maalesef ben geçen sene matematikten kaldım ve ŞÖK e kaldım