Ortaokulda sözleşme tutulması nedir?

Musti9090

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi biz arkadaşımla güreşiyorduk, kötü niyetimiz yoktu eğlencesine. Sonra sınıf hocası ders vaktinde geldi. Tam kimin dediğini görmedim ama benim ve arkadaşığımın güreştiğini söylediler. Hoca sözleşme tutacağım dedi ve kağıda bir şeyler yazdı fakat imzalattırmadı. Normalde sıkıntı etmiyordum fakat bugün bir arkadaşım dersin işlenişini bozmaktan tutanak yedi ve hoca imzalattırmadı. O yüzden bu konu aklıma geldi ve sorayım dedim. Hoca sözleşmeyi vermeyeceğini müdüre söyledi bir daha yaparsam verecekmiş.

Öğrenci sözleşmesi oluyor o. Hiç bir işlevi yok, ortaokulda sayısız tutanak tutuldu, öğrenci sözleşmesi imzalatıldı ama sonuç olarak hiç bir ceza almadım, siz de almazsınız.

Peki sicile okuldan bakırabiliyor muyuz?
Sicil olarak geçmez bu. Genelde öğrencileri korkutmak için yapılıyor bunlar. Çok ağır bir şey yapmadıysanız, sigara, alkol, uyuşturucu gibi zararlı madde kullanmadıysanız sorun etmezler. Güreş gibi davranışlar çok önemsenmiyor.

Hayır, sicile geçmediğini anladım fakat başka bilmediğim böyle ceza var mı diye okuldan baktırabiliyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…