realpinkman Kilopat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 480 Çözümler 5 5 Eylül 2021 #11 Aly35 dedi: Bazı yerler hala kestiriyor. İnternette birkaç örneğe denk geldim. Genişletmek için tıkla... Bazı yerler kestiriyor nasıl oluyor böyle genel bir kural varsa vardır yoksa hiç yoktur.
Aly35 dedi: Bazı yerler hala kestiriyor. İnternette birkaç örneğe denk geldim. Genişletmek için tıkla... Bazı yerler kestiriyor nasıl oluyor böyle genel bir kural varsa vardır yoksa hiç yoktur.
A Aly35 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 533 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2021 #12 realpinkman dedi: Bazı yerler kestiriyor nasıl oluyor böyle genel bir kural varsa vardır yoksa hiç yoktur. Genişletmek için tıkla... Onu kestiren yerlere sormanız daha mantıklı olur ben sadece internette gördüklerimi ve bazı şikayetleri görüp böyle bir şey söyledim.
realpinkman dedi: Bazı yerler kestiriyor nasıl oluyor böyle genel bir kural varsa vardır yoksa hiç yoktur. Genişletmek için tıkla... Onu kestiren yerlere sormanız daha mantıklı olur ben sadece internette gördüklerimi ve bazı şikayetleri görüp böyle bir şey söyledim.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 14 Mart 2022 #13 Müfredata göre uzun saç problem değil. Saçın düzensiz ve bakımsız olması problem. Bazı okullarda hâlâ saçın uzun, müfredata göre yasak deniyor ama öğrenci müfredatı açıp bir baksa uzun saçın problem olmayacağını zaten görür.
Müfredata göre uzun saç problem değil. Saçın düzensiz ve bakımsız olması problem. Bazı okullarda hâlâ saçın uzun, müfredata göre yasak deniyor ama öğrenci müfredatı açıp bir baksa uzun saçın problem olmayacağını zaten görür.