Ortaokuldan beri sevilen kız nasıl unutulur?

bayram.celik1

Picopat
Ortaokuldan beri seviyorum, şu an lise sonuz. Ama ben hâlâ Instagram profiline bakabiliyorum. Fake hesaptan falan istek atıyorum ki anladılar benim olduğumu. Ve ondan istekleri reddediyor. Yani açılsam reddedecek %90 ihtimal. Ancak reddetmesinde de haklı. Ortaokulda aptalın tekiydim ama artık çok değiştim. Olgunlaştım. Beni o şekilde hatırlamasını istemiyorum. Onu çok seviyorum. Her gece rüyama giriyor. Stresten saçlarım dökülmeye başladı. Her an aklımda. Başka kızlarla konuş deseniz maalesef. Sınıfta 2 kız var, onları da sevmiyorum. Kız çevrem de yok. Ama başka kıza çok rahat açılırım, buna açılamam. O çok özel biri. Ancak artık unutmam gerekiyor. Bugün 1 saat yolun ardından evinin önünde biraz bekledim, belki camdan dışarı falan bakar da görürüm diye. Ama çok duramadım. Nasıl unuturum?

İnan bana seni çok iyi anlıyorum ama seninki aşk değil hoşlantı hatta takıntı. Aşk böyle bir şey değil. Dünyada 4 milyar kadın olmasına rağmen insanın gözü başkasını görmez. Sana da tek tavsiyem azıcık erkek ol git bam bam itiraf et.

Biliyorlar benim olduğumu. Ancak kanıtlayamazlar tabi sürekli fakeden istek atıyorum. Main hesaptan da atamam onu da engelledi fakeyi engelleyince.
Kabul etmeyecek. Bu yıl o da YKS çalışıyor. Kız kafasını kaldırmıyordur dersten. Bu sene biraz geç kaldım.

Bir de ayrı okullardayız. Ne ara gidip itiraf edicem ki okul çıkışını mı beklesem?

Tamam bilsinler. İtiraf edince herkes zaten öğrenecek. Okul çıkışında bekle görürsen naber de nasılsın ben de buradan geçiyordum de oradan buzları erit.

Tamam bilsinler. İtiraf edince herkes zaten öğrenecek. Okul çıkışında bekle görürsen naber de nasılsın ben de buradan geçiyordum de oradan buzları erit.
Vallahi çok sıktı bu durum. Her gün rüyama giriyor kız. Gidicem bi görürüm baktım sohbet sarıyo ben sana çok aşığım derim biter reddederse reddeder napayım artık cidden bu durum sıktı 7 24 aklımda kız.

Bu aşk değil elde edemediğin şeye duyduğun istek. Git söyle reddederse aklından çıkar reddetmezse dilediğin olur abini dinle azıcık.

Seninki sevgi, aşk değil hocam. Biz buna saplantı diyoruz. Açılsan reddedecek ama bunun sebebi senin ortaokulda aptal olman değil, o zamandan bu zamana yaptıkların.Olgun, aklı selim olsan kızı takip eder miydin? Millet 5 yıllık sevgilisinden, 30 yıllık karısından ayrılıyor, yakınlarını kaybediyor... Sen daha senin elini tutmamış kıza kaptırmışsın kendini. 7/24 stalkladığın birini nasıl unutmayı düşünüyorsun? Bugün mahalledeki Şükrü Abi'yi stalklasan o bile bağımlılık yapar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…