Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 25 Mayıs 2023 #11 Lydranx dedi: Öyle iş olur mu ? Büyük oranda kapsıyor. Eğitimi de büyük oranda kapsar şekilde verir artık. Peki kapsamadığı yerde napacak, ben burayı bilmiyorum çocuklar anlatamam der artık Genişletmek için tıkla... Ay merak etme,ders çalışmayı biliyor öğretmenler oturur çalışırlar. Zaten büyük oranda dediğim neredeyse hepsine tekabül ediyor. Teknik olarak atanabiliyor mu he.
Lydranx dedi: Öyle iş olur mu ? Büyük oranda kapsıyor. Eğitimi de büyük oranda kapsar şekilde verir artık. Peki kapsamadığı yerde napacak, ben burayı bilmiyorum çocuklar anlatamam der artık Genişletmek için tıkla... Ay merak etme,ders çalışmayı biliyor öğretmenler oturur çalışırlar. Zaten büyük oranda dediğim neredeyse hepsine tekabül ediyor. Teknik olarak atanabiliyor mu he.
L Lydranx Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #12 Aurora1 dedi: Ay merak etme,ders çalışmayı biliyor öğretmenler oturur çalışırlar. Zaten büyük oranda dediğim neredeyse hepsine tekabül ediyor. Teknik olarak atanabiliyor mu he. Genişletmek için tıkla... Teknik olarak olmuyor.
Aurora1 dedi: Ay merak etme,ders çalışmayı biliyor öğretmenler oturur çalışırlar. Zaten büyük oranda dediğim neredeyse hepsine tekabül ediyor. Teknik olarak atanabiliyor mu he. Genişletmek için tıkla... Teknik olarak olmuyor.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 25 Mayıs 2023 #13 Lydranx dedi: Teknik olarak olmuyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın,özür dilerim.
L Lydranx Hectopat Katılım 3 Mart 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2023 #14 Aurora1 dedi: Haklısın,özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Öyle Masum Söyledin ki ben özür dilerim
Aurora1 dedi: Haklısın,özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Öyle Masum Söyledin ki ben özür dilerim
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 25 Mayıs 2023 #15 Lydranx dedi: Öyle Masum Söyledin ki ben özür dilerim Genişletmek için tıkla... Oy kıyamam.