Ortaokulu mezunu yazılımcı olabilir mi?

İngilizceden başka bir dil zorunlu mu?

Yanlış anladınız hocam ben kafanızda profesyonelleşmek istediğiniz alan veya Dal'ı seçtiniz mi diye merak etmiştim bu soruları aştıktan sonra bir yazılım dilinde ustalaşmanız gerekir örneğin Python C++ Java gibi gibi...

Hocam onu kursta öğretiyorlar diye biliyorum ben.

Hocam kurs bana konu dağılımlarını verdi önceden orada yazıyor mu bilmiyorum çok konu var çünkü.

Bilgisayar mühendisi olarak o kadar gülüyorum ki yazdıklarınıza matematik desen yok, veri yapıları ve algoritmalar desen yok. Analitik düşünme yeteneği desen yok iyice ele ayağa düştü bu yazılım.

Bilgisayar mühendisi olarak o kadar gülüyorum ki yazdıklarınıza matematik desen yok, veri yapıları ve algoritmalar desen yok. Analitik düşünme yeteneği desen yok iyice ele ayağa düştü bu yazılım.

Kaçıncı sınıfsınız hocam?

Hem ayrıca neden bu kadar üstten bakıyorsunuz zaten güzel bir kursa sahipse ön bilgilendirmede bunları öğrenmesi gerektiğini belirtecektir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…