Ortaya Cikan Belgeler, Iddialar ve Yanlis Yorumlanan Hakikatler

Hukukun üstünlüğüne olan inancımızı mı kaybettik yoksa. (!)
Profil fotoğrafın aksini söylüyor. Ben muhalefetin bunu yanlış şekilde yönettiği kanaatindeyim. Suçlu varsa cezalandırılır. Bu görevin sahibi(sivil halkı ilgilendiren konularda) meclis değildir. 1 Yılı aşkın süredir olağan üstü hal ile yönetiliş tarzı ne kadar da benim söylediklerimin aksini söylüyor olsa dahi...

Hukuk mu vardı? Adalet mi vardı? Dolar tavan yapmış durumda sürekli zamlar geliyor ve gelmeye de devam edicek.
Adamlar sıcak saraylarından 7/24 hizmet görürken bizler her kış soba zehirlenmesinden ölen, açlıktan çöpten ekmek toplayan, sokakta yaşayan, aldıgı asgari ücretle ucu ucuna geçinmeye çalışan, aman ben yemiyeyim evladım yesin diye aç kalan az yiyen, vatanı için can veren dahası ve dahası..

İlk başa çıktıgındada söyledik amerikanın getirdigi adam. Sonra kendiside söyledi görevimiz BOP projesi hatta komutanlara açıklandıgında bu konu bütün rütbeliler masayı terketti. Sonra balyoz dediler hapse attılar daha sonra çıkartıp özür dileriz bir yanlışlık oldu dediler.
Suriyeye kaçak silah göndermek..
Askere kelle öcalana sayın demek..
Sadece yahudilere verilen ödülü almak..
Mavi marmara olayı..
Mal varlıgı ve ailesinin mal varlıgı..
İslam adıyla kandırılan, sömürülen halk..
Amerikaya gider ama nereye gider one minute.. (Bizim size lafımız yok moderatöre söylemiştik)

Biz peygamber ümmeti atası osmanlı olan koskoca bir TÜRKİYE'yiz. Malesef üzülerek söylüyorum ki araştırmak yok. İnsanlar devrim atlarken biz hoca şunu bunu dedi diyip araplara özenmekten başka birşey yapmıyoruz.
ARAŞTIRMIYORUZ , SORGULAMIYORUZ.. İlim ÇİN'de olsa dahi gidip alınız.

Kısacası diyecegim güzel ülkemizin en büyük sorunu CAHİLLİK'tir. Ne ATAM'dan bir ders alabildik nede peygamber ocagından. Varsa yoksa o bu şunu dedi diyip üretmek yerine hep tüketmek ve sömürülmek..

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha bunlar hiçbirşey hala haberi olmayan insanlar var topraklarımızı kaybettik atalarımızın kanıyla canıyla kazandıgı topraklar. Ve iktidarından bu yana şehitlerimiz haddi hesabı yok ama bu milletin akıllanmaya niyeti yok. Aklınız başınızda mı illaki savaş mı çıkmalı, birşeyler mi kaybetmeliyiz bazı şeyleri anlamak için?
Medya bile sus pus karanlık sarmış dör bir yanımızı biz ise TV8 gibi birçok kanalda magazin izleyip gülüp eğlenelim. Ne CHP, ne AKP, ne MHP hepsi çöküşte, hepside birbirinin aynası diğerlerini söylemeye bile gerek duymuyorum.. Yeni bir gelecek için bu ülkeyi hep birlikte ayakta tutmamız lazım.
ATATÜRK sadece bir savaşçı değil dünyanın saygı duydugu biriydi. Yol belli ışık belli Oku, öğren, uygula.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hukukun üstünlüğüne olan inancımızı mı kaybettik yoksa. (!)

Ben o inanci kaybedeli 10 yil oldu. Paran varsa haklisindir. Acikca söylüyorum Türkiye'de ADALET diye bir sey yok, bunu herkesle her platformda tartisirim.

Hocam yonetim onaylar mi onaylamaz mi bilmedigim icin ustu kapali bir sekilde yazdim. Zaten dediginizle ayni kanaatteydim bu yaziyi yazarken.

Kacak yazmak falan kalbimi kiriyorsunuz.
Kacak yazmasaydim onaylanmama durumu vardi.

Yok kirici olmak icin yazmadim sakin yanlis anlama
Ama yerinde olsam kacak yazmam, cok cok ceza yersin. Zaten standart bir islem.
Acik acik yaz bence. Onaylanmazsa zaten onaylanmaz orada sikinti yok.

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…