FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #11 Cumayı cumartesiye bağlayan gece hem teravih kılınacak hem de sahur yapacağız hayırlısıyla. 1 nisanı 2 nisana bağlayan gece yani.
Cumayı cumartesiye bağlayan gece hem teravih kılınacak hem de sahur yapacağız hayırlısıyla. 1 nisanı 2 nisana bağlayan gece yani.
Chavos Hectopat Katılım 2 Temmuz 2021 Mesajlar 1.088 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #12 FlyingHopes dedi: Cumayı cumartesiye bağlayan gece hem teravih kılınacak hem de sahur yapacağız hayırlısıyla. 1 Nisanı 2 Nisana bağlayan gece yani. Genişletmek için tıkla... Arkadaş 5 Nisan dedi.
FlyingHopes dedi: Cumayı cumartesiye bağlayan gece hem teravih kılınacak hem de sahur yapacağız hayırlısıyla. 1 Nisanı 2 Nisana bağlayan gece yani. Genişletmek için tıkla... Arkadaş 5 Nisan dedi.
FlyingHopes Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.604 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa/Gemlik Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #13 Chavos dedi: Arkadaş 5 Nisan dedi. Genişletmek için tıkla... Yanlış zaten.
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 1 Nisan 2022 #14 Chavos dedi: Arkadaşlar saat 00.00 ve 1 Nisan. Şimdi ben sahuru bekleyip bugün oruç tutacak mıyım? Genişletmek için tıkla... İlk sahur 1 Nisanı 2 Nisana bağlayan gecede olacak hocam.
Chavos dedi: Arkadaşlar saat 00.00 ve 1 Nisan. Şimdi ben sahuru bekleyip bugün oruç tutacak mıyım? Genişletmek için tıkla... İlk sahur 1 Nisanı 2 Nisana bağlayan gecede olacak hocam.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 1 Nisan 2022 #15 Bu gece cuma günü sahur cumartesi günü ilk orucumuzu tutacaz inşAllah. Ramazandan sonra bayram gelecek korona da bitti haberlerde de görmüyorum nasıl mutluyum. Son düzenleme: 1 Nisan 2022
Bu gece cuma günü sahur cumartesi günü ilk orucumuzu tutacaz inşAllah. Ramazandan sonra bayram gelecek korona da bitti haberlerde de görmüyorum nasıl mutluyum.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 1 Nisan 2022 #16 Chavos dedi: Arkadaş 5 Nisan dedi. Genişletmek için tıkla... Takvim ayarları farklı olduğu için karıştırmış. Bu gece sahura kalkmayı unutmayın.
Chavos dedi: Arkadaş 5 Nisan dedi. Genişletmek için tıkla... Takvim ayarları farklı olduğu için karıştırmış. Bu gece sahura kalkmayı unutmayın.