fistukluBaklava Hectopat Kek günü Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #41 9.00-14.00 arası ders (Ama tabii ki arkada forum açık ) Sonrada oyun ve sosyal medya.
Wuxios Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 813 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Tokat 8 Nisan 2021 #42 Ben vallaha 4 gündür orucum günümü oturarak bilgisayarla geçiriyorum Ramazan geldiğinde de aynı şeyleri yapacağım. (Başka bir şey yok arkadaş.)
Ben vallaha 4 gündür orucum günümü oturarak bilgisayarla geçiriyorum Ramazan geldiğinde de aynı şeyleri yapacağım. (Başka bir şey yok arkadaş.)
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.494 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #43 CypIosh dedi: Yemek yemeyeceğimiz için günün büyük bölümü bize kalacak? Genişletmek için tıkla... Siz kaç saat yemek yiyorsunuz hocam
CypIosh dedi: Yemek yemeyeceğimiz için günün büyük bölümü bize kalacak? Genişletmek için tıkla... Siz kaç saat yemek yiyorsunuz hocam
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 8 Nisan 2021 #44 yuvacıklı dedi: Fırında Ramazan pidesi ve ekmek yaparak. Genişletmek için tıkla... Hangi fırında? Memleketiniz neresi?
yuvacıklı dedi: Fırında Ramazan pidesi ve ekmek yaparak. Genişletmek için tıkla... Hangi fırında? Memleketiniz neresi?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Nisan 2021 #45 CypIosh dedi: Pardon üzgün atıcaktı yanlışlıkla inanılmaz attım düzelttim Allah rahmet eylesin hocam. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. Amin.
CypIosh dedi: Pardon üzgün atıcaktı yanlışlıkla inanılmaz attım düzelttim Allah rahmet eylesin hocam. Genişletmek için tıkla... Sorun yok hocam. Amin.
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #46 AkaiYoru dedi: Hangi fırında? Memleketiniz neresi? Genişletmek için tıkla... Eskiden çalıştığımız, sonra babamın satın aldığı fırın. Doğma büyüme İzmitliyim.
AkaiYoru dedi: Hangi fırında? Memleketiniz neresi? Genişletmek için tıkla... Eskiden çalıştığımız, sonra babamın satın aldığı fırın. Doğma büyüme İzmitliyim.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.983 Makaleler 8 Çözümler 264 Yer İstanbul 8 Nisan 2021 #47 Ramazan sonuna kadar sınav konularımla uğraşacağım. Geometri, kimya, biyoloji ve AYT matematiği ramazan sonuna kadar bitiririm inşallah.
Ramazan sonuna kadar sınav konularımla uğraşacağım. Geometri, kimya, biyoloji ve AYT matematiği ramazan sonuna kadar bitiririm inşallah.
Recep_İvedik Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 548 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #48 Witcher 3 R6 PUBG Half-Life Payday 2 ve ders ile geçecek. Bir de dershane.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.015 Çözümler 3 Yer İstanbul 8 Nisan 2021 #49 Bilgisayar başında, film-dizi izleyerek, oyun oynayarak geçiririm herhalde.
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 8 Nisan 2021 #50 yuvacıklı dedi: Eskiden çalıştığımız, sonra babamın satın aldığı fırın. Doğma büyüme İzmitliyim. Genişletmek için tıkla... Benim babam da fırıncı (usta). Kolay gelsin.
yuvacıklı dedi: Eskiden çalıştığımız, sonra babamın satın aldığı fırın. Doğma büyüme İzmitliyim. Genişletmek için tıkla... Benim babam da fırıncı (usta). Kolay gelsin.