b1oguzhan Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 75 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2015 #1 OS X 10.11 El Capitan güncellemesi yayınlandı. Ben de Retina MacBook Pro'ya kurdum. Aradaki hız farkını ve gelen özellikleri, El Capitan nasıl kurulacağını gösterdim. Umarım işinize yaramıştır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et OS X El Capitan özellikleri: İmleç Sallayınca büyüme. Safari yenilikleri. Notlar. Ekran bölme. Spotlight. Metal ile performans yüksekliği x2 kattan fazla. Yazı Tipi San Francisco. Gizlenen menü çubuğu. Yeni tasarımlı disk izlencesi. Bildirim merkezine arkadaşlarımı bul ekleme. Haritalar (ios 9 gibi) Dosya kopyalarken duraklatmak. vs. ufak tefek yenilikler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2015
OS X 10.11 El Capitan güncellemesi yayınlandı. Ben de Retina MacBook Pro'ya kurdum. Aradaki hız farkını ve gelen özellikleri, El Capitan nasıl kurulacağını gösterdim. Umarım işinize yaramıştır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et OS X El Capitan özellikleri: İmleç Sallayınca büyüme. Safari yenilikleri. Notlar. Ekran bölme. Spotlight. Metal ile performans yüksekliği x2 kattan fazla. Yazı Tipi San Francisco. Gizlenen menü çubuğu. Yeni tasarımlı disk izlencesi. Bildirim merkezine arkadaşlarımı bul ekleme. Haritalar (ios 9 gibi) Dosya kopyalarken duraklatmak. vs. ufak tefek yenilikler.
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2015 #2 Sizin bir youtube kanalınız var demi. Adı da sanırsam 'Oguzhan B' idi.
b1oguzhan Hectopat Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 75 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2015 #3 limoon dedi: Sizin bir youtube kanalınız var demi. Adı da sanırsam 'Oguzhan B' idi. Genişletmek için tıkla... Evet, doğrudur.
limoon dedi: Sizin bir youtube kanalınız var demi. Adı da sanırsam 'Oguzhan B' idi. Genişletmek için tıkla... Evet, doğrudur.