OS X anlamsız donma sorunu

SaviorAngel™

Hectopat
Makaleler
2
Mojave kurulu olan Hackintosh sistemde herhangi bir periyod olmadan donma söz konusu ve bir türlü çözemiyorum, çok detay veremeyeceğim çünkü ne detay vereceğimi de bilmiyorum şu an
Kafam allak bullak oldu çünkü bir yazılım yüklemesi vs yapmadım, güncelleme yapmadım ve Kext de kurmadım.

Sistem ise bu başarılı kurulum linkindeki sistem, sadece üzerine GT 710'da eklendi (ekleme sonrasında olmadı, sorunsuz çalışıyordu ekledikten sonra da).

Dell Precision Tower 3620 High Sierra Kurulumu - Technopat Sosyal

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam ama herhangi bir detay vermezsen biz de bir fikir üretemeyiz. HDD'ye kurduysan ondan kaynaklanıyor olabilir diyebilirim şu an için sadece.
Windows 10 üzerinden SSHD'ye Bad Sector testi yaptığımda bir sıkıntı olmadığını söyledi, Memtest86'da da sıkıntı çıkmadı, elimde başka DDR4 bellek olmadığı için deneyemedim bellekleri, PSU'da sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, başka bir soru sorarsanız cevaplayabilirim fakat bir sorun anda ve sebepsizce ortaya çıktığı için de yorumda bulunulabilmesi için ne söyleyebilirim bilmiyorum. Bugün sadece bir defa dondu sistem ve son 2 haftanın en uzun restart atmadan kullandığım süre diyebilirim şuan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…