lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Başlıklta belli sorum, Linux bilgisayarımda Virtualbox kullanarak OS X El Capitan sanallaştırmak istiyorum fakat hiçbir link bulamadım.
Başlıklta belli sorum, Linux bilgisayarımda Virtualbox kullanarak OS X El Capitan sanallaştırmak istiyorum fakat hiçbir link bulamadım.
Çözüm ALP_MAN 16 Kasım 2024 lyntax dedi: Başlıklta belli sorum, Linux bilgisayarımda Virtualbox kullanarak OS X El Capitan sanallaştırmak istiyorum fakat hiçbir link bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mac OS X 10.11 El Capitan : Apple.Inc : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Mac OS X 10.11 El Capitan iso archive.org
lyntax dedi: Başlıklta belli sorum, Linux bilgisayarımda Virtualbox kullanarak OS X El Capitan sanallaştırmak istiyorum fakat hiçbir link bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mac OS X 10.11 El Capitan : Apple.Inc : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Mac OS X 10.11 El Capitan iso archive.org
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.877 Çözümler 80 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Kasım 2024 #2 lyntax dedi: Başlıklta belli sorum, Linux bilgisayarımda Virtualbox kullanarak OS X El Capitan sanallaştırmak istiyorum fakat hiçbir link bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mac OS X 10.11 El Capitan : Apple.Inc : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Mac OS X 10.11 El Capitan iso archive.org Artı 0 Eksi Çözüm
lyntax dedi: Başlıklta belli sorum, Linux bilgisayarımda Virtualbox kullanarak OS X El Capitan sanallaştırmak istiyorum fakat hiçbir link bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mac OS X 10.11 El Capitan : Apple.Inc : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Mac OS X 10.11 El Capitan iso archive.org
KS KS lyntax Decapat Katılım 1 Ekim 2024 Mesajlar 1.073 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #3 ALP_MAN dedi: Mac OS X 10.11 El Capitan : Apple.Inc : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Mac OS X 10.11 El Capitan iso archive.org Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
ALP_MAN dedi: Mac OS X 10.11 El Capitan : Apple.Inc : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive Mac OS X 10.11 El Capitan iso archive.org Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.