S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 6 Ocak 2020 #1 OS X ortamında >Idle master gibi bir uygulama mevcut mu? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2020
Frankresh Hectopat Katılım 8 Mart 2018 Mesajlar 152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2020 #2 Ücretli bir şekilde steam hesabınızdaki oyunlara saat kasabilir ayrıca yine ücretli bir şekilde steam üzerindeki oyunlarınızdan koleksiyon kartı düşürmenizi sağlayabilirim. Artı 0 Eksi
Ücretli bir şekilde steam hesabınızdaki oyunlara saat kasabilir ayrıca yine ücretli bir şekilde steam üzerindeki oyunlarınızdan koleksiyon kartı düşürmenizi sağlayabilirim.
KS KS S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 6 Ocak 2020 #3 Sağolun, amacım saat kasmak değil, arkadaşlarımın hediye olarak gönderdiği bazı oyunlar var ve onların kartlarını düşürmek sadece. Artı 0 Eksi
Sağolun, amacım saat kasmak değil, arkadaşlarımın hediye olarak gönderdiği bazı oyunlar var ve onların kartlarını düşürmek sadece.
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 6 Ocak 2020 #4 Wine ile açılmaz mı ? Home - PlayOnMac - Run your Windows applications on Mac easily! PlayOnMac will allow you to play your favorite games on Mac easily www.playonmac.com Artı 0 Eksi
Wine ile açılmaz mı ? Home - PlayOnMac - Run your Windows applications on Mac easily! PlayOnMac will allow you to play your favorite games on Mac easily www.playonmac.com
KS KS S SaviorAngel™ Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 4.378 Makaleler 2 Çözümler 19 6 Ocak 2020 #5 64502 dedi: Wine ile açılmaz mı ? Home - PlayOnMac - Run your Windows applications on Mac easily! PlayOnMac will allow you to play your favorite games on Mac easily www.playonmac.com Genişletmek için tıkla... Denedim, açıldı ama herhangi bir şekilde Steam'in açık olduğunu algılayamıyor ve haliyle de çalışmıyor. Artı 0 Eksi
64502 dedi: Wine ile açılmaz mı ? Home - PlayOnMac - Run your Windows applications on Mac easily! PlayOnMac will allow you to play your favorite games on Mac easily www.playonmac.com Genişletmek için tıkla... Denedim, açıldı ama herhangi bir şekilde Steam'in açık olduğunu algılayamıyor ve haliyle de çalışmıyor.
6 64502 Kilopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 5 Çözümler 10 6 Ocak 2020 #6 Böyle bir şey var ama bilmiyorum ne kadar işe yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Böyle bir şey var ama bilmiyorum ne kadar işe yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et