Hakko Hectopat Katılım 27 Haziran 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, Mavericks hatasız kurdum. Sonra aynı imaj dosyasını aynı PC' ye tekrar kurmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Kurulum yerini tamamlıyorum, yeniden başlatıp Clover boot' dan açınca bu hatayı alıyorum. Sorun nedir sizce ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2015
Merhaba arkadaşlar, Mavericks hatasız kurdum. Sonra aynı imaj dosyasını aynı PC' ye tekrar kurmak istediğimde bu hatayı alıyorum. Kurulum yerini tamamlıyorum, yeniden başlatıp Clover boot' dan açınca bu hatayı alıyorum. Sorun nedir sizce ?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2015 #2 Kurulumdan başarılı olduktan sonra sistemi tekrar USB ile açıp, USB Clover menüden kurulum yaptığın HDD' yi seçeceksin.
Kurulumdan başarılı olduktan sonra sistemi tekrar USB ile açıp, USB Clover menüden kurulum yaptığın HDD' yi seçeceksin.
Turkiye Hectopat Katılım 5 Ağustos 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2015 #3 Clover boot menüsüne geldiğinde HDD nin üzerine gel ve boşluk tuşuna bas , ordan safe mode yi seç açılır.
Clover boot menüsüne geldiğinde HDD nin üzerine gel ve boşluk tuşuna bas , ordan safe mode yi seç açılır.