flavor Hectopat Katılım 29 Ekim 2013 Mesajlar 10 29 Kasım 2013 #1 2 adet hardisk var. Windows 8.1 yüklü digerine mac yüklemek istiyorum. OS X Mavericks 10.9 kurmaya çalışıyorum boot ekranını geçemiyorum. Bios ayarlarını buradaki videoya göre hazırladım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem: Hata ekranı: Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
2 adet hardisk var. Windows 8.1 yüklü digerine mac yüklemek istiyorum. OS X Mavericks 10.9 kurmaya çalışıyorum boot ekranını geçemiyorum. Bios ayarlarını buradaki videoya göre hazırladım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sistem: Hata ekranı:
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 29 Kasım 2013 #2 İlk olarak BIOS'u en son sürüme güncelleyin. Sonra FireWire'ı devre dışı bırakın. Akabinde VT-D ayarını da kapatın ve öyle deneyin.
İlk olarak BIOS'u en son sürüme güncelleyin. Sonra FireWire'ı devre dışı bırakın. Akabinde VT-D ayarını da kapatın ve öyle deneyin.
flavor Hectopat Katılım 29 Ekim 2013 Mesajlar 10 29 Kasım 2013 #3 Burak Alkan dedi: İlk olarak BIOS'u en son sürüme güncelleyin. Sonra FireWire'ı devre dışı bırakın. Akabinde VT-D ayarını da kapatın ve öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Bios güncel FireWire, VT-D ayarı bios' da yok
Burak Alkan dedi: İlk olarak BIOS'u en son sürüme güncelleyin. Sonra FireWire'ı devre dışı bırakın. Akabinde VT-D ayarını da kapatın ve öyle deneyin. Genişletmek için tıkla... Bios güncel FireWire, VT-D ayarı bios' da yok