OS X Mavericks, Windows Programları ile Uyumlu mu?

15327

Kilopat
Merhaba OS X Mavericks yüklemeyi düşünüyorum bir kaç sorum olacak.

Öncelikle yükleme yapmak için :c ve :d disklerimi formatlamam gerekir mi?

2. olarak windows 8.1 de kullandığım her programı kullanabilir miyim? Örneğin; lenovo'nun sürücüleri Energy management, dolby home theater ve nvidia geforce experince gibi.

3. sürücülerimi ilk andan itibaren veya patch yardımı ile çalışır şekilde kullanabilir miyim? Wireless , bluetooth , touchpad.

Bunların yanında geçmeyi istememin nedeni OS X işletim sisteminin sade görüntüsü ve çekiciliği. Sizce buna değermi veya windows içersinde yapabiliceğim temalar var mı?

Kullanan ve bilgisi olan herkesin yorumlarını bekliyorum. Teşekkürler.

1. C ve D'yi formatlamana gerek olmayabilir eğer halihazırda diskteki bölümleme sistemi GPT ise.
2. Hiçbirini kullanamazsın.
3. Donanımlara bağlı. Mesela Intel ağ kartları çalışmıyor.

Performansını denemeden bilemeyiz.

C ve d diskleri tek HDD içerisinde bölünmüş durumda yalnızca C diskini formatlamak mümkünse yapabilirim.
Ayrıca sizin yapacağınız OS X Mavericks ve Windows 8.1 dual boot videonuzu beklemeyi düşünüyorum. Video'nuz için net bir tarihiniz varmı?
OS X Mavericks'i kalıcı olarak kullanılacak bir sistem olarak görüyormusunuz?
Teşekkür ederim Recep bey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalnızca C'yi formatlamak yetmez. Ama format atmadan MBR'yi GPT yapabilirseniz ne ala. Mavericks videomuz işlerin yoğunluğuna bağlı olarak bu sene bitmeden yayınlanabilir. Eğer her şey güzel çalışırsa Mavericks kesinlikle eğlenceli olacaktır.

Teşekkürler video'nuzu sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…