OS X Migration Assistant'ın Windows versiyonu

Discorama Music

Megapat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Dj,Arranger,Music Producer
Merhabalar,

Su an sahip oldugum ve Windows'un kurulu oldugu 250 GB boyutundaki SSD artik yetersiz gelmekte ve 1 ya da 2TB boyutunda yeni bir SSD takacagim. Fakat eski SSD'nin icindeki Windows haric kurulu olan program, uzanti vs. gibi seyleri ayni OS X'teki muthis bir arac olan Migration Assistant gibi bir program mevcut mudur? Aomei Backup Assistant'i biraz inceledim fakat komple imaj alip aynisini kuruyor anladigim kadariyla.

Programin ucreti onemli degil. Sadece islerimin aksamamasi ve hizli bir SSD upgrade durumu benim derdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
işletim sistemi yapıları farklı olduğu için istediğiniz işlemi windowsta yapmanız pek mümkün değil. Bazı uygulamalar sadece program files klasörünü kopyalayarak yedek alınıyor ama bazı uygulamalar regedit girdisi, system32 dosyaları da kullandığı için yedek almak zorlaşıyor.
Macos tarafında ise işler çok kolay. Programın olduğu klasörü kopyalamak yedekleme için yetiyor. Zaten indirilen programlarda kabaca tabirle portable sürüm gibi indirilip kullanılıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı