OS X Uyumlu/Uyumsuz Wi-Fi Kartların Tam Listesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler bilgi için bu bilgiler eşliğinde yapıp bu konuda bilgi vercem inşallah yaparım :=(

Merhabalar.Bende asus Pce-Ac66 modeli bir wifi kart mevcut.Chipseti BCM4360.Yosemite ile çalışan kart sierra ile çalışmıyor.Şöyleki;Kartı görüyor ancak yukarıdaki wifi sembolünün içi boş.Wifi aç diyorum hiçbir tepki yok.Yosemitede bulunan orjinal "IO80211Family.kext" i kuruyorum.Kart çalışıyor ağları görüyor bağlanıyor.Problem gözükmüyor.Ancak bilgisayarı her açışımda tam şifreyi giriyorum pat diye sistemi resetliyor.Orjinal IO80211Family.kext i kurunca düzeliyor.Ancak orjinal kext ilede yukarıda söylediğim gibi wifi sembolü boş görünüyor ve açılmıyor..Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.Saygılar.

Şunu bir dene:

Neler yaptım ama bir türlü beceremedim.Kartı sierrada aktif edemedim.TP LINK TL-WDN4800 almak istedim ne 2.el nede sıfırı Türkiyede yok.Bulabileceğim bir yer önerebilirmisiniz arkadaşlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…