Os X Yosemite 10.10 Boot Sonra Kurulum Ekranı Gelmiyor (Hp Elitebook)

mariyaci

Hectopat
Öncelikle kolay gelsin Mavreciks 10.9.5 sorunsuz bir yüklememe rağmen bilgisayarıma yosemite kurmaya karar verdim. Fakat boot ediyorum her şey yolunda giderken kuruluma geçtiğimizde siyah bir ekran geliyor ve öyle kalıyor uzun süre beklememe rağmen her hangi bir değişiklik olmuyor yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz özellikleriniz ve sistemi boot etmek için kullandığınız parametreler nedir ?

Optional/Graphics bölümünde inject edid i isaretleyin ve ekran kartlarindaki isaretleri kaldirin. O da olmazsa -x komutuyla deneyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar yardım için teşekkürler ama dedikleriniz yaptım. Mevericks kurulumda hiç böyle sorunlar vermiyor. Sorunsuz kuruyor ve şuan kullanıyorum. Boot için clover ve
chimera denedim yani raw içinde iki bootuda denedim efi içinden FakeSMC.kext hariç diğer kext sildim olmadı.
Sistem bilgilerim şöyle:
  • Hp elitbook 8560w
  • i7 2620m 2.7ghz
  • Nvida quadro 1000m
Su an mevericks ve windows 8.1 yüklü.

Artı bilgi gerekirse yazabilirim şimdiden teşekkür ederim ilginiz için.

Yardım edebilcek birisi yokmudur açaba

-v ile boot edin ekran kararmadan önceki yazıyı yazın bi bakalım.

Fake id ile kurulumu tamamladım yalniz simdiki sorunum ekran kartımı görüyor ama ekran ayarlari cok kötü takılıyor ve boot0 error hatası alıyorum başlanğıçta bu hata ile ilğili konuları inçeledim denedim ama sonuç alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…