Reissue Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 41 31 Ağustos 2015 #1 Merhaba. MSI P35 Platinum anakart kullanıyorum. Haliyle AHCI olmadan HDD leri görmüyor. Bios'a girdiğimde ise AHCI ile alakalı sadece şu seçeneği görüyorum. Fakat bu da bir işe yaramıyor ne yapmalıyım ? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2015
Merhaba. MSI P35 Platinum anakart kullanıyorum. Haliyle AHCI olmadan HDD leri görmüyor. Bios'a girdiğimde ise AHCI ile alakalı sadece şu seçeneği görüyorum. Fakat bu da bir işe yaramıyor ne yapmalıyım ?
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #2 PCI IDE Busmaster=Disable RAID mode = AHCI yapıp denedinmi?
Reissue Hectopat Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 41 31 Ağustos 2015 #3 montezuma dedi: PCI IDE Busmaster=Disable RAID mode = AHCI yapıp denedinmi? Genişletmek için tıkla... Denedim ve oldu hocam. Şu an Yosemite den yazıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2015
montezuma dedi: PCI IDE Busmaster=Disable RAID mode = AHCI yapıp denedinmi? Genişletmek için tıkla... Denedim ve oldu hocam. Şu an Yosemite den yazıyorum.