Osdservice.exe ve psiservice_2.exe zararlı mıdır?

• Konuyu başlatan DevPer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.274

DevPer

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 11 kullanıyorum ve bu iki dosyanın ne olduğunu bilmiyorum. Sizce virüs olabilir mi? Eğer virüs ise nasıl temizlerim?

Not: Malwarebytes ve Kaspersky ile test ettim bir şey çıkmadı.

OsdService.exe bir virüs veya kötü amaçlı yazılım mı: OsdService.exe bir virüs veya kötü amaçlı yazılım değildir.
PsiService_2.exe bir Windows çekirdek dosyası değil. Dosya, verisign imzalı bir dosyadır. Uygulama, Denetim Masası'ndan kaldırılabilir. PsiService_2.exe klavye ve fare girişlerini kaydedebilir. Bu nedenle teknik güvenlik derecesi %22 tehlikelidir.

Dostum %100'de %100 doğru diyemem internetten araştırdığım kadarıyla insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum iyi akşamlar.

OsdService.exe bir virüs veya kötü amaçlı yazılım mı: OsdService.exe bir virüs veya kötü amaçlı yazılım değildir.
PsiService_2.exe bir Windows çekirdek dosyası değil. Dosya, verisign imzalı bir dosyadır. Uygulama, Denetim Masası'ndan kaldırılabilir. PsiService_2.exe klavye ve fare girişlerini kaydedebilir. Bu nedenle teknik güvenlik derecesi %22 tehlikelidir.

Dostum %100'de %100 doğru diyemem internetten araştırdığım kadarıyla insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum iyi akşamlar.
Görev Yöneticisinden kapattım ama Denetim masasından nasıl kapatacağımı bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı