Sürprizbozan Oshi No Ko İnceleme

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Birşeyine sallamıyorum bana göre özellikle tr tarafının en overrated animesi ve mhadan sonra en toxic kitleye sahip animelerden biri? Overrated demek zaten gereğinden fazla ilgi gören şeylere denir bence de bu anime gereğinden fazla ilgi görüyor ondan dolayı benim gözümde overrated ayrıca 3 sezon açılacak diye aot izlemek gibi bi enailik yapmam maalesef
Daha kullandığın kelimenin anlamını bilmiyorsun. Overrated gereğinden fazla ilgi gören değil gereğinden fazla/yüksek puanlanan demektir, adı üstünde “over” ve “rated” kelimelerinin birleşimi. Kelimesi kelimesine çevirisi de “over=yüksek, rated=puanlanmış” yani “yüksek puanlanmış” anlamına geliyor. Kitlesinin kötü/toxic olması animenin iyi veya kötü olduğunu belirlemez. Bence MAL’daki puanları hak ediyor. Her zaman gelmeyecek sağlam bir yapım olduğunu düşünüyorum, yine herkesin kendi fikri tabii ki ama bir argüman sunmadan bilmediğin bir terimi kullanarak yorum yapman biraz açıklama yapmak gerektiğimi hissettirdi. 3 sezon sonra açılacak diyen kimse de düzgünce izlediğini düşünmüyorum, yine herkesin KENDİ fikri tabii ki.

Birşeyine sallamıyorum bana göre özellikle tr tarafının en overrated animesi ve mhadan sonra en toxic kitleye sahip animelerden biri? Overrated demek zaten gereğinden fazla ilgi gören şeylere denir bence de bu anime gereğinden fazla ilgi görüyor ondan dolayı benim gözümde overrated ayrıca 3 sezon açılacak diye aot izlemek gibi bi enailik yapmam maalesef
Sırf bunu yazmak için kayıt oldum. Öncelikle herkes bir animeyi beğenebilir de beğenmeyebilir de ve bunu belirtmeye hakkı var fakat yaptığın yorum haksızlık. Aot ve fmab fanlarına toxic demişsin. Fmab fanlarını bilmem evet aot ve mha da toxic kesim var fakat bu animenin kalitesiz olduğu anlamına nereden geliyor. Eleştiri yapacaksan artısı şuydu eksisi şuydu şöyle olsa daha iyi olacaktı şunu yapmamışlar duyguyu verememiş falan filan anlat abi.

Şimdi diyeceksin fazla şişirilmiş balon vs. Allah aşkına çoğu animeci kitlesi, izlediği herşeyi körü körüne savunup direkt 10 puan yapıştıran, asla laf kondurmayan, gereksiz yücelten kitle. Sürüsüyle var ve çoğu animede var bu. Ki senin övüp bitiremediğin animenin kitlesi şu an en toxic garip kitlelerden biri şu an.

Daha 1.bölümden 10 puan basan kitlenin izlediği animeye ve kitlesine toz kondurmayıp, fmab ve aotun kitlesine bu yüzden laf atmana gümledim. Kendinle çelişiyorsun. Aot ve fmab beğenmedim demek ayrı haksızlık ve boş yorum yapmak ayrı şey. 1

10 küsür senedir anime izliyorum iyisini de izledim kötüsünü de. çok fazla bi anda sezonluk tutup balon gibi şişirilen bomboş animelere şahit oldum. Fmab ve aot çoğu shounen animesinde olan, sırf üç beş yaşı küçük kitle de izlesin diye çoğu shounen saçmalıklarını katmamış, olabildiğince atmosferi duyguyu kaliteli bir şekilde vermiş, çoğu animeye bir konu nasıl işlenir şekilde ders verecek animelerdendir. Saçma sapan dere tipleri var mı, fanservice gırla mı, animenin kalitesini düşüren baltalayan saçma sapan aşk muhabbetleri useless karakter vb var mı, nasıl olsa izlenir kafasıyla baştan savma konu işlenişi, çizimler, müzikler, atmosfer vs var mı?

Özellikle yeni animeler, nasıl olsa sosyal medya sayesinde kolay patlıyor diye özellikle toxic kitlenin ilgisini çekecek karakterler olay örgüsü yapıyorlar shounenin s si yok. Shounen anime diye geçiyor adam akıllı dövüş sahnesi yok ortada. Fanservice falan basılan hiçbir özelliği konu işlenişi vs vasat olan o kadar animeler yüceltiliyor ki bu kitleler tarafından. Gerçekten aotla fmaba mı takıldın. Sana soruyorum yorum yapıcaksan beğenmedim çünkü eksisi şu, artısı şu, şöyle olsa daha iyi olcaktı vb diye yorum yap. Gelip kitleden bahsediyorsun hangi animenin muazzam kitlesi var.

Allah aşkına bunlara laf ediyosan ne izliyosun merak ettim. Ergen turnusolu balon animeleri yüceltip laf attığın animelere bak. Sırf bir animeyi beğendi diye kendi sevdiğini övüp koskoca animelere laf atmak dikkat çekme çabası artık. Aynen fmab aot beğenmedin ya o derece kaliteli zevkin var. Eleştiri yapacaksan objektif ol.

Sırf bunu yazmak için kayıt oldum. Öncelikle herkes bir animeyi beğenebilir de beğenmeyebilir de ve bunu belirtmeye hakkı var fakat yaptığın yorum haksızlık. Aot ve fmab fanlarına toxic demişsin. Fmab fanlarını bilmem evet aot ve mha da toxic kesim var fakat bu animenin kalitesiz olduğu anlamına nereden geliyor. Eleştiri yapacaksan artısı şuydu eksisi şuydu şöyle olsa daha iyi olacaktı şunu yapmamışlar duyguyu verememiş falan filan anlat abi.

Şimdi diyeceksin fazla şişirilmiş balon vs. Allah aşkına çoğu animeci kitlesi, izlediği herşeyi körü körüne savunup direkt 10 puan yapıştıran, asla laf kondurmayan, gereksiz yücelten kitle. Sürüsüyle var ve çoğu animede var bu. Ki senin övüp bitiremediğin animenin kitlesi şu an en toxic garip kitlelerden biri şu an.

Daha 1.bölümden 10 puan basan kitlenin izlediği animeye ve kitlesine toz kondurmayıp, fmab ve aotun kitlesine bu yüzden laf atmana gümledim. Kendinle çelişiyorsun. Aot ve fmab beğenmedim demek ayrı haksızlık ve boş yorum yapmak ayrı şey. 1

10 küsür senedir anime izliyorum iyisini de izledim kötüsünü de. çok fazla bi anda sezonluk tutup balon gibi şişirilen bomboş animelere şahit oldum. Fmab ve aot çoğu shounen animesinde olan, sırf üç beş yaşı küçük kitle de izlesin diye çoğu shounen saçmalıklarını katmamış, olabildiğince atmosferi duyguyu kaliteli bir şekilde vermiş, çoğu animeye bir konu nasıl işlenir şekilde ders verecek animelerdendir. Saçma sapan dere tipleri var mı, fanservice gırla mı, animenin kalitesini düşüren baltalayan saçma sapan aşk muhabbetleri useless karakter vb var mı, nasıl olsa izlenir kafasıyla baştan savma konu işlenişi, çizimler, müzikler, atmosfer vs var mı?

Özellikle yeni animeler, nasıl olsa sosyal medya sayesinde kolay patlıyor diye özellikle toxic kitlenin ilgisini çekecek karakterler olay örgüsü yapıyorlar shounenin s si yok. Shounen anime diye geçiyor adam akıllı dövüş sahnesi yok ortada. Fanservice falan basılan hiçbir özelliği konu işlenişi vs vasat olan o kadar animeler yüceltiliyor ki bu kitleler tarafından. Gerçekten aotla fmaba mı takıldın. Sana soruyorum yorum yapıcaksan beğenmedim çünkü eksisi şu, artısı şu, şöyle olsa daha iyi olcaktı vb diye yorum yap. Gelip kitleden bahsediyorsun hangi animenin muazzam kitlesi var.

Allah aşkına bunlara laf ediyosan ne izliyosun merak ettim. Ergen turnusolu balon animeleri yüceltip laf attığın animelere bak. Sırf bir animeyi beğendi diye kendi sevdiğini övüp koskoca animelere laf atmak dikkat çekme çabası artık. Aynen fmab aot beğenmedin ya o derece kaliteli zevkin var. Eleştiri yapacaksan objektif ol.
Şimdi fark ettim yorum yaptığı animeyi izlememiş daha 🤠 şu yeni animeci kitlesinin gram anime kültürü olmadan, kaliteli yapımlar izlemeden, ilk izlediği üç beş vasat animeyi gözünde aşırı büyütüp yüceltmesi çok komik.

Son düzenleme:

Şimdi fark ettim yorum yaptığı animeyi izlememiş daha 🤠 şu yeni animeci kitlesinin gram anime kültürü olmadan, kaliteli yapımlar izlemeden, ilk izlediği üç beş vasat animeyi gözünde aşırı büyütüp yüceltmesi çok komik.
Okurken iyi güldüm buna. Realist ve ayrıntılı olmuş.

Şimdi diyeceksin fazla şişirilmiş balon vs. Allah aşkına çoğu animeci kitlesi, izlediği her şeyi körü körüne savunup direkt 10 puan yapıştıran, asla laf kondurmayan, gereksiz yücelten kitle. Sürüsüyle var ve çoğu animede var bu. Ki senin övüp bitiremediğin animenin kitlesi şu an en toxic garip kitlelerden biri şu an.

10 küsur senedir anime izliyorum iyisini de izledim kötüsünü de. Çok fazla bir anda sezonluk tutup balon gibi şişirilen bomboş animelere şahit oldum. Fmab ve aot çoğu shounen animesinde olan, sırf üç beş yaşı küçük kitle de izlesin diye çoğu shounen saçmalıklarını katmamış, olabildiğince atmosferi duyguyu kaliteli bir şekilde vermiş, çoğu animeye bir konu nasıl işlenir şekilde ders verecek animelerdendir. Saçma sapan dere tipleri var mı, fanservice gırla mı, animenin kalitesini düşüren baltalayan saçma sapan aşk muhabbetleri useless karakter vb var mı, nasıl olsa izlenir kafasıyla baştan savma konu işlenişi, çizimler, müzikler, atmosfer vs var mı?

Özellikle yeni animeler, nasıl olsa sosyal medya sayesinde kolay patlıyor diye özellikle toxic kitlenin ilgisini çekecek karakterler olay örgüsü yapıyorlar shounenin s si yok. Shounen anime diye geçiyor adamakıllı dövüş sahnesi yok ortada. Fanservice falan basılan hiçbir özelliği konu işlenişi vs vasat olan o kadar animeler yüceltiliyor ki bu kitleler tarafından. Gerçekten aotla fmaba mı takıldın. Sana soruyorum yorum yapacaksan beğenmedim çünkü eksisi şu, artısı şu, şöyle olsa daha iyi olacaktı vb diye yorum yap. Gelip kitleden bahsediyorsun hangi animenin muazzam kitlesi var.

Allah aşkına bunlara laf ediyorsan ne izliyosun merak ettim. Ergen turnusolu balon animeleri yüceltip laf attığın animelere bak. Sırf bir animeyi beğendi diye kendi sevdiğini övüp koskoca animelere laf atmak dikkat çekme çabası artık. Aynen fmab aot beğenmedin ya o derece kaliteli zevkin var. Eleştiri yapacaksan objektif ol.

Animelerin 5'er bolumunu izledim fmab fanlarini az cok anlasamda aot konusunda fikrim degismedi :) ayrica kotu demedim overrated dedim :D toksik kitledenseniz beni göz ardı etmenizi tavsiye ediyorum.

Fullmetal alchemist Brotherhood'un toxic fanları( ve diğer animelerin) olmasa 1. idi zaten ayrıca ben uzun süreden sonra bir animeyi izleyip mangasını okudum şahsen top 1'im oldu şu anlık.Eki Görüntüle 1764018Eki Görüntüle 1764017

Bır ONK'ci olarak FMA:B'cilere kin besledim.

ONK'de güzel AOT'ta güzel yani karşılaştırma yapmayın

FMA. bir 10 yıldır MAL’de birinci herhalde, dönem dönem popüler olan animelerin fanları full 10 diye puanlayarak bunun önüne geçici bir süre geçiyorlar. Böyle 10'larca örnek var yakın zamandan Kaguya Sama da böyle olmuştu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fma. Bir 10 yıldır Mal'de birinci herhalde, dönem dönem popüler olan animelerin fanları Full 10 diye puanlayarak bunun önüne geçici bir süre geçiyorlar. Böyle onlarca örnek var yakın zamandan kaguya sama da böyle olmuştu.

Dediğin şeyin tam tersini de fma fanları yapıyor. Full 1 basıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı