Sürprizbozan "Oshi no KO"'nun ilk bölümünü nasıl buldunuz?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TRPoWer

Hectopat
Daha fazla  

"Oshi no Ko"
Tür : Doğaüstü Güçler, Dram

"Oshi no Ko"'nun ilk bölümü sizce nasıldı? Şuan anime MyAnimeList sitesinde 1. sırada. Kaguya-sama'nın mangakası tarafından yazılmış. Bana kalırsa ilk bölümü gerçekten çok güzeldi.

Kaguya sama en sevdiğim animeler arasında aynı mangaka tarafından yapılcağını öğrendiğimde direk izledim.
Bana göre ilk bölümü mühtişti her ne kadar diğer bölümleri ilk bölümü kadar iyi olmasa da bu anime my anime my anime list te ilk 30 da kalır diye düşünüyorum.
Bir de ek olarak çizimleri bana göre çok iyi animasyon kaliteside öyle.

Şu kısım çok iyiydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. bölümü merakla bekliyorum. Aqua'nın intikam alma isteği seriye daha çok bağlanmama neden oldu.

2. bölümü merakla bekliyorum. Aqua'nın intikam alma isteği seriye daha çok bağlanmama neden oldu.

Haftanın hangi günü yayınlanıyor 2.bölüm

Bunun mangası güzeldi, animesi de çıkmış sonunda.
Daha izlemedim ama internette gördüğüm ekran görüntülerine göre animesi de güzel gibi duruyor.
Animesini de izlemeyi düşünüyorum ama ilk önce bölümlerin birikmesini bekliyorum.

Fena değil.
O 2 kişinin ayni reekarne olma olayi bana saçma geldi.

Güzeldi. Mangasında güncelim. 115. bölümde şu an. Animesini de izliyorum. İlerledikçe güzelleşeceğini söyleyebilirim.

Önümüzdeki bölümlerin ilk bölüm gibi olmasını beklemeyin. Biraz daha sakin ilerleyecek. 2. bölüm şu an mangada 14. bölüme denk geliyor. Manga da böyle başlıyor sonlara doğru daha da iyi oluyor.

Son düzenleme:
Mangasını biraz okudum, kaliteli ama bana göre değil, ben pek beğenmedim. Yine de yoklukta gider.

Stüdyo küçük olmasına rağmen bayağı iyi iş çıkarmış. Müzikler, çizimler, animasyonlar, seslendirmenler çok güzel olmuş. Umarım gelecek bölümlerde de devam ederler böyle. Yoasobı'ye denecek laf yok her zaman ki gibi opening şarkısında döktürmüş çok anlamlı sözleri var. YouTube'da global top 6ya girmiş hatta müzik videosunu izlemenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…