Osimhen'in transferi mantıklı mıydı?

Zeyxy10

Decapat
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki Galatasaray, Osimhen'i çok yüksek paralarla kadrosuna kattı. Sizce bu transfer hem ekonomik açıdan hem de performans olarak nasıl? Ve ben bir Galatasaray'lı olarak bu kadar paraların ödenmesine cidden çok şaşırıyorum, yani Süper Lig'de bu paraları vermek çok zor, maddi olarak çok zorlar gibime geliyor. Sizce de öyle mi?

Evet mantıklı hem de çok mantıklı. 75 milyon euroya top 5 forvet alıyorsunuz. Serbest kalma bedeli olmasa 100'ün üzerine gidecek bir futbolcu. Başarı istiyorsan para harcayacaksın, başka çaren yok. Yönetimi tebrik ederim. Bizde üzerimize düşen şeyi yapalım, tam destek.

Peki 4 senelik maliyeti 160M bu Galatasaray için çok fazla değil mi? Altından kalkabilir mi?

Peki 4 senelik maliyeti 160M bu Galatasaray için çok fazla değil mi? Altından kalkabilir mi?

Galatasaray'ın geliri yüksek. Bankalar birliğinden de çıktık geçen uçak yayından sadece 10 milyon dolar para kazandık. Ayrıca yeni çıkardığımız Osimhen box var eli kalın abiler alacaktık. Ondan da sanırım yanlış hatırlamıyorsam 20 milyon dolar gelir bekleniyor. Direkt 1 yıllık maaşı çıkıyor. Ayrıca Türkiye'de sponsorlardan en çok para kazanan takımız. Gelirimiz her sene en az 300 milyon.

Tamamdır teşekkürler iyi geceler.

Taraftar bu kadar istedikten sonra ve kendisi de Galatasaray'ı istedikten sonra yapılacak tek şey almaktı. Paramız yok, alamayız da denebilirdi ama böyle bir şey olsaydı kendi imajları zedelenirdi. Dolayısıyla almak tek çareydi. Buna değip değmediğini de Avrupa'da kupa kazanıp kazanmadığımız zaman göreceğiz.

Mantıksız bizim lig gelirleri çok düşük futbolculara bu kadar yüksek maaş ve bonservis ödemek bizim 3 büyüklerin harçı değil yatırımlardan büyük paralar kazanıyor olabilirler fakat, Hollanda ligi gibi genclere yatırım yapıp Avrupa'da başarılı olabiliriz extra olarak cok yüksek bedellerle oyuncu satarız bunu da geçtim ligimizin değeri olur.

Kısacası: Yatırımları Osimhen gibi futbolculara değil de X X ülkelerde altyapı kurarak ve kendi genç futbolcularımızı yetiştirmek için harçasalar hem milli takım hem ligin kalitesi artar Türk futbol ligi izlenmiyor dünya genelinde.

Osimhen zaten bir yatırım. Osimhen'den asla zarar etmeyiz ligin gelirleri düşük diye bakmayın. Galatasaray'ın bizim ligdeki takımlardan çok daha fazla geliri var. Bankalar birliğinden de çıktık artık tüm paralar kasamıza girecek. Daha geçen 50 milyon dolar nakit para aldık projeden. Daha alacağımız 250 milyon dolar daha var.

Düzeltiyorum 330 Milyon daha var.

Sadece Galatasaray olarak düşünme ligi Galatasaray isterse 50 defa şampıyon olsun lig dünya genelinde izlenmezse Avrupa'da başarı olmazsa samanlık liginden farkı olmaz.

Sadece Galatasaray olarak düşünme ligi Galatasaray isterse 50 defa şampıyon olsun lig dünya genelinde izlenmezse Avrupa'da başarı olmazsa samanlık liginden farkı olmaz.

Avrupa da başarı istiyorsak bu paraları vermeliyiz zaten. Yoksa Taylan Antalyalı ve Halille oynarız forvette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…