Osmanlı devletini yönetebileceğimiz oyun önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
4 GB, 1600MHz, CL12
SSD veya HDD modeli
298GB TOSHIBA MQ01ABD032 ATA Device (SATA )
Ekran kartı
Intel HD Graphics 620
Anakart
Exper_Action_DC2 ECS_H61H2-M12
İşlemci
Intel Pentium G860
Bir oyun ve/veya mod arıyorum, oyunda osmanlı Devleti'ni yönetelim, her şey gerçek tarihteki gibi olsun ama bizim kararlarımız akışı değiştirebilsin.
Devletimiz ile tamamen gerçek tarihi değil de alternatif senaryoları yaşayabilelim. Ve 1800'lerde başlayalım, modern çağı vs. de yaşayabilelim, mesela 2015 civarı bir yıldan sonrası çağımızın kuralları ve şartlarına göre olasılık dağılımıyla belli bir sonsuzluk içinde geçsin.
Sistemime uygun oyun bulamazsanız başka oyunlar söyleyebilirsiniz.
Aslında şimdilik oynayabileceğim bir oyun ve mod çoktan hazır, Mount and Blade: Warband oyununa between empires modu yükledim.
Ama başka oyunlar da varsa iyi olur.

Son düzenleme:
EU4 olabilir strateji oyunu olması dışında bahsettiğin özelliklerin çoğuna sahip. Normalde oyun 1444'ten başlar ama extended timeline modu ile istediğin tarihlerde oynayabilirsin.

Hearts of Iron'da modlar ile osmanlı yönetilebiliyordu. Ayrıca europe Universalis IV bahsettiğiniz türün en iyisi. Fakat bu sistemle bahsettiğiniz tarzda bir oyun oynayabilir misiniz emin değilim.

Mod dışında DLC aracılığıyla da Türkiye ile Osmanlı kurulabiliyor diye biliyorum öyle değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00