Atsız1 Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #1 Osmanlı mimarisinde erken dönemde görülen 4 ayak üzerine oturan kemerlerle taşınan kubbe örtülü ve yanları açık türbelere ne ad verilir?
Osmanlı mimarisinde erken dönemde görülen 4 ayak üzerine oturan kemerlerle taşınan kubbe örtülü ve yanları açık türbelere ne ad verilir?
Pülüton Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 336 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #3 Kümbet
Atsız1 Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2025 #4 T_Bag dedi: Eyvanlı türbe mi hocam? Genişletmek için tıkla... bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim Pülüton dedi: Kümbet Genişletmek için tıkla... sıklarda yok şıklar; a) eyvanlı türbe b) ters t planlı türbe c) baldaken tipli türbe d) üstü açık türbe e) 8 gen planlı türbe
T_Bag dedi: Eyvanlı türbe mi hocam? Genişletmek için tıkla... bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim Pülüton dedi: Kümbet Genişletmek için tıkla... sıklarda yok şıklar; a) eyvanlı türbe b) ters t planlı türbe c) baldaken tipli türbe d) üstü açık türbe e) 8 gen planlı türbe
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.177 Çözümler 40 Yer New York 7 Temmuz 2025 #5 D Atsız1 dedi: Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim. Sıklarda yok. Şıklar; A) eyvanlı türbe. B) ters t planlı türbe. C) baldaken tipli türbe. D) üstü açık türbe. E) 8 gen planlı türbe. Genişletmek için tıkla... D. Son kararım.
D Atsız1 dedi: Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim. Sıklarda yok. Şıklar; A) eyvanlı türbe. B) ters t planlı türbe. C) baldaken tipli türbe. D) üstü açık türbe. E) 8 gen planlı türbe. Genişletmek için tıkla... D. Son kararım.
LionKing.Scarface Picopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 53 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #6 Atsız1 dedi: Osmanlı mimarisinde erken dönemde görülen 4 ayak üzerine oturan kemerlerle taşınan kubbe örtülü ve yanları açık türbelere ne ad verilir? Genişletmek için tıkla... Baldaken tipi türbe.
Atsız1 dedi: Osmanlı mimarisinde erken dönemde görülen 4 ayak üzerine oturan kemerlerle taşınan kubbe örtülü ve yanları açık türbelere ne ad verilir? Genişletmek için tıkla... Baldaken tipi türbe.