HT04 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 Merhaba osm takımım bu hangi dizilişi ve taktiği kullanmalıyım? Hala stabil bir taktik bulamadım. Dosya Ekleri Screenshot_2023-02-20-22-29-38-527_com.gamebasics.osm.jpg 262 KB · Görüntüleme: 183 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2023
X xArtyom Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #2 HT04 dedi: Merhaba osm takımım bu hangi dizilişi ve taktiği kullanmalıyım? Hala stabil bir taktik bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunda en etkili taktik en son ben oynarken 4 3 3 atak'Ti kadron en iyi buysa gayet doğal diziliş. Fırsat transferlerine bak ve genç almaya çalış daha çok. Şu an diziliş iyi gibi.
HT04 dedi: Merhaba osm takımım bu hangi dizilişi ve taktiği kullanmalıyım? Hala stabil bir taktik bulamadım. Genişletmek için tıkla... Oyunda en etkili taktik en son ben oynarken 4 3 3 atak'Ti kadron en iyi buysa gayet doğal diziliş. Fırsat transferlerine bak ve genç almaya çalış daha çok. Şu an diziliş iyi gibi.
XClone Megapat Katılım 9 Haziran 2015 Mesajlar 269 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #3 OSM En İyi Taktikler 2023 (En Yeni) - OYUNDUNYASI.NET osm en iyi taktik 2023, osm rakibe göre taktikler ve osm daha güçlü rakibe karşı taktikler dahil osm en iyi oyuncular makalemizde. www.oyundunyasi.net Hocam tek taktik kullanmayın , devamlı karşı takıma göre düzenleyin . Attığım linkte karşı taktiklerden bahsetmiş buradakileri uygulayabilirsiniz .
OSM En İyi Taktikler 2023 (En Yeni) - OYUNDUNYASI.NET osm en iyi taktik 2023, osm rakibe göre taktikler ve osm daha güçlü rakibe karşı taktikler dahil osm en iyi oyuncular makalemizde. www.oyundunyasi.net Hocam tek taktik kullanmayın , devamlı karşı takıma göre düzenleyin . Attığım linkte karşı taktiklerden bahsetmiş buradakileri uygulayabilirsiniz .