C cagataygedik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 458 6 Aralık 2020 #1 Ampul almak istiyorum fakat karar veremedim. İki seçenek ilgimi çekti hangisini almalıyım.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 6 Aralık 2020 #2 Xiaomi derdim.
C cagataygedik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 458 7 Aralık 2020 #3 Esperoja dedi: Xiaomi derdim. Genişletmek için tıkla... neden
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 8 Aralık 2020 #4 cagataygedik dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Daha kaliteli olduğundan? Renkleri daha doğru göstereceğinden, daha uzun süre kullanılacağından.
cagataygedik dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Daha kaliteli olduğundan? Renkleri daha doğru göstereceğinden, daha uzun süre kullanılacağından.
C cagataygedik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 458 8 Aralık 2020 #5 Esperoja dedi: Daha kaliteli olduğundan? Renkleri daha doğru göstereceğinden, daha uzun süre kullanılacağından. Genişletmek için tıkla... Hocam ben araştırdımda homekit desteği her xiaomi ürününde yok hangisinde var anlamadım link atabilir misin home kit ve siri olsa iyi olur
Esperoja dedi: Daha kaliteli olduğundan? Renkleri daha doğru göstereceğinden, daha uzun süre kullanılacağından. Genişletmek için tıkla... Hocam ben araştırdımda homekit desteği her xiaomi ürününde yok hangisinde var anlamadım link atabilir misin home kit ve siri olsa iyi olur