moralman Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 12 Mayıs 2021 #1 osu! oynarken alt+tab atıyorum geri girerken beni almıyor. 30 kere tıklıyorum anca beni oyuna atıyor. Çok sinirimi bozuyor.
osu! oynarken alt+tab atıyorum geri girerken beni almıyor. 30 kere tıklıyorum anca beni oyuna atıyor. Çok sinirimi bozuyor.
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.199 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #2 Pencereli tam ekran modunu kullan. Sorunun çözülecektir. Artı 3 Eksi Çözüm
KS KS moralman Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 342 Çözümler 2 12 Mayıs 2021 #3 Spade427 dedi: Pencereli tam ekran modunu kullan. Sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu çok teşekkür ederim. Eğer gene bu sorunu yaşarsam size danışırım. Artı 0 Eksi
Spade427 dedi: Pencereli tam ekran modunu kullan. Sorunun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu çok teşekkür ederim. Eğer gene bu sorunu yaşarsam size danışırım.
mstrikeout Decipat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 2.310 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer United Kingdom 12 Mayıs 2021 #4 moralman dedi: Yaptım oldu çok teşekkür ederim. Eğer gene bu sorunu yaşarsam size danışırım. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretleyin lütfen. Üstteki arkadaş sorununuzu çözmüş. Artı 0 Eksi
moralman dedi: Yaptım oldu çok teşekkür ederim. Eğer gene bu sorunu yaşarsam size danışırım. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretleyin lütfen. Üstteki arkadaş sorununuzu çözmüş.