Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 1 Temmuz 2021 #1 Oyunu kaldır dememe rağmen kaldırma menüsünde gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.917 Çözümler 245 1 Temmuz 2021 #2 Paşalıı dedi: Oyunu kaldır dememe rağmen kaldırma menüsünde gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Masa üstünde kısayolu kalmış olmasın? Tıklamayı denedin mi?
Paşalıı dedi: Oyunu kaldır dememe rağmen kaldırma menüsünde gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Masa üstünde kısayolu kalmış olmasın? Tıklamayı denedin mi?
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 1 Temmuz 2021 #3 ReloadingData dedi: Masa üstünde kısayolu kalmış olmasın? Tıklamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstünden sil demistim masa üstünde yok ama windows un menüsünde gözüküyo
ReloadingData dedi: Masa üstünde kısayolu kalmış olmasın? Tıklamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Masaüstünden sil demistim masa üstünde yok ama windows un menüsünde gözüküyo
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.917 Çözümler 245 1 Temmuz 2021 #4 Paşalıı dedi: Masaüstünden sil demistim masaüstünde yok ama Windows'un menüsünde gözüküyor Genişletmek için tıkla... Oradanda kaldır onu. Bence oyunu sildin kısayolları kaldı.
Paşalıı dedi: Masaüstünden sil demistim masaüstünde yok ama Windows'un menüsünde gözüküyor Genişletmek için tıkla... Oradanda kaldır onu. Bence oyunu sildin kısayolları kaldı.
arda662 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2019 Mesajlar 1.231 Makaleler 6 Çözümler 26 Yer Mersin 1 Temmuz 2021 #5 Şu şekilde yapmayı denediniz değil mi?
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 1 Temmuz 2021 #6 ReloadingData dedi: Oradanda kaldır onu. Bence oyunu sildin kısayolları kaldı. Genişletmek için tıkla... Oyuna giriliyo direk osu ekranı filan geliyo makinanın sürücülerinden mi kaldırıyım ? arda662 dedi: Eki Görüntüle 1091687 Şu şekilde yapmayı denediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Saol onu deneyim bide
ReloadingData dedi: Oradanda kaldır onu. Bence oyunu sildin kısayolları kaldı. Genişletmek için tıkla... Oyuna giriliyo direk osu ekranı filan geliyo makinanın sürücülerinden mi kaldırıyım ? arda662 dedi: Eki Görüntüle 1091687 Şu şekilde yapmayı denediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Saol onu deneyim bide
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.917 Çözümler 245 1 Temmuz 2021 #7 Paşalıı dedi: Oyuna giriliyo direk osu ekranı filan geliyo makinanın sürücülerinden mi kaldırıyım ? Saol onu deneyim bide Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi yap.
Paşalıı dedi: Oyuna giriliyo direk osu ekranı filan geliyo makinanın sürücülerinden mi kaldırıyım ? Saol onu deneyim bide Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi yap.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 1 Temmuz 2021 #8 ReloadingData dedi: Arkadaşın dediği gibi yap. Genişletmek için tıkla... Orada gözükmüyor. Bu makine oyunun crack mi indirdi anlamadım. Makineye SSD takınca Intel HD Graphics gitti demislerdi. Kendisi yüklemisti tekrar. Bu makine kendisini düzeltiyor, kendisi indiriyor Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
ReloadingData dedi: Arkadaşın dediği gibi yap. Genişletmek için tıkla... Orada gözükmüyor. Bu makine oyunun crack mi indirdi anlamadım. Makineye SSD takınca Intel HD Graphics gitti demislerdi. Kendisi yüklemisti tekrar. Bu makine kendisini düzeltiyor, kendisi indiriyor