İndirdim deneyince geri dönüş yapacağım. Osu! aim geliştirmesede dolaylı yoldan geliştiriyor. Biz aim alırken adamların yerini görmüyor ve gördüğümüz anda kafasına kadar nişan alıp öldürmemiz gerek veya ondan önce onu öldürmek. Biz adamı gördüğümüzde ona aldığımız aim hızı çok önemli. Osu! tam olarak bunu geliştiriyor. Zaten faydasını bayağı gördüm.osu! aim geliştirmiyor onun yerine oyun içi aim çalışın ama beatmap isterseniz tabii atayım hemen.
MODEL - Antidepresan Gulumsemesi · beatmap info
osu! » beatmaps » MODEL - Antidepresan Gulumsemesiosu.ppy.sh
Online oyunlara yeniysen tabii, faydası olur ancak ben 7 yıldız beatmap bile yapıyordum bırakmadan önce ona rağmen bir yararı yoktu.İndirdim deneyince geri dönüş yapacağım. Osu! aim geliştirmesede dolaylı yoldan geliştiriyor. Biz aim alırken adamların yerini görmüyor ve gördüğümüz anda kafasına kadar nişan alıp öldürmemiz gerek veya ondan önce onu öldürmek. Biz adamı gördüğümüzde ona aldığımız aim hızı çok önemli. Osu! tam olarak bunu geliştiriyor. Zaten faydasını bayağı gördüm.
Bilmiyorum çoğu videoda tavsiye ediliyor. Haberin olsun.Online oyunlara yeniysen tabii, faydası olur ancak ben 7 yıldız beatmap bile yapıyordum bırakmadan önce ona rağmen bir yararı yoktu.
Biliyorum ancak o tavsiye edenlerin kaçı bir oyunda yüksek ranka sahip? Bir oyunda ustalaşman için o oyunda çalışman gerekir başka bir oyunda değil. Bunu ben söylediğim gibi Rainbow Six Siege'de G2 takımında e-sporcu olan Pengu'da söylüyor.Bilmiyorum çoğu videoda tavsiye ediliyor. Haberin olsun.
Zaten bu oyunda çalışmamızın nedeni beynimizin el ile olan kordinasyonunu geliştirmek. Başka bir nedeni yok yani ana amacımız aim geliştirmek değil. Tepki süresini minimuma çekmek.Biliyorum ancak o tavsiye edenlerin kaçı bir oyunda yüksek ranka sahip? Bir oyunda ustalaşman için o oyunda çalışman gerekir başka bir oyunda değil. Bunu ben söylediğim gibi Rainbow Six Siege'de G2 takımında e-sporcu olan Pengu'da söylüyor.
Pp diye bahsettikleriniz ne bilmiyorum malum yeniyim.Kendimi ifşalamış oluyorum ama hesabım bu. En çok oynanan maplerin çoğunu tavsiye ederim. Hatta 40 pp olanlara kadar falan hepsine şans ver bence. Oturup incelemedim ama çok boş şeylerden çok pp kasmamışımdır herhalde.
Bir de oynama geçmişi var. Orada da 15 üzerindekileri tavsiye ederim.
Bir de tam ne deniyordu hatırlamıyorum ama pp kasamadığın diyeyim, öyle birkaç map var. Arkadaşım yaptı, onaylamadılar. Ben onun profilini de paylaşayım. Hem onun oynadıklarına da bakabilirsin hem de onun yaptığı mapleri profilinde görebilirsin. Alttaki onun profili.