Rhugen Picopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 167 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #11 Evet.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 7 Nisan 2022 #12 Açık kaynak zaten, güvenmiyorsan kaynak kodunu okuyup kendin derle.
5 535761 Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 124 Çözümler 2 13 Nisan 2022 #13 DikizAynasi dedi: Uygulama zaten tuş vuruşu üzerine kurulu hocam. Sıkıntı olmaz merak etmeyin Genişletmek için tıkla... Hocam açtım Osu!'yu ilk ekran kapanmaya başladı içimden dedim aha nanayı yedik ama sonra osu açıldı bende korktum kapatıp sildim virüs girmiş midir?
DikizAynasi dedi: Uygulama zaten tuş vuruşu üzerine kurulu hocam. Sıkıntı olmaz merak etmeyin Genişletmek için tıkla... Hocam açtım Osu!'yu ilk ekran kapanmaya başladı içimden dedim aha nanayı yedik ama sonra osu açıldı bende korktum kapatıp sildim virüs girmiş midir?
DikizAynasi Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 607 Çözümler 5 13 Nisan 2022 #14 535761 dedi: Hocam açtım Osu!'yu ilk ekran kapanmaya başladı içimden dedim aha nanayı yedik ama sonra osu açıldı bende korktum kapatıp sildim virüs girmiş midir? Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle şunu bilmenizi isterim. Osu! virüs değil. Açık kaynak kodlu olan bir uygulama. Eğer içiniz rahat etmiyorsa kodlarını gözden geçirin.
535761 dedi: Hocam açtım Osu!'yu ilk ekran kapanmaya başladı içimden dedim aha nanayı yedik ama sonra osu açıldı bende korktum kapatıp sildim virüs girmiş midir? Genişletmek için tıkla... Hocam öncelikle şunu bilmenizi isterim. Osu! virüs değil. Açık kaynak kodlu olan bir uygulama. Eğer içiniz rahat etmiyorsa kodlarını gözden geçirin.
5 535761 Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 124 Çözümler 2 14 Nisan 2022 #15 DikizAynasi dedi: Hocam öncelikle şunu bilmenizi isterim. Osu! Virüs değil. Açık kaynak kodlu olan bir uygulama. Eğer içiniz rahat etmiyorsa kodlarını gözden geçirin. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam virüs yok ama sizce ekranımın birkaç kez kapanıp açılması neden kaynaklıdır Bir de tuş vuruşu izni istedi bende yanlışlıkla izin vermedim ondan kaynaklı olabilir mi?
DikizAynasi dedi: Hocam öncelikle şunu bilmenizi isterim. Osu! Virüs değil. Açık kaynak kodlu olan bir uygulama. Eğer içiniz rahat etmiyorsa kodlarını gözden geçirin. Genişletmek için tıkla... Hocam tamam virüs yok ama sizce ekranımın birkaç kez kapanıp açılması neden kaynaklıdır Bir de tuş vuruşu izni istedi bende yanlışlıkla izin vermedim ondan kaynaklı olabilir mi?